Năstase: Geoană urmăreşte doar un show mediatic

"Mircea Geoană urmăreşte doar un show mediatic", este de părere preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase.

RomaniaTV.net
23 nov. 2011, 14:42
Năstase: Geoană urmăreşte doar un show mediatic

Preşedintele CN al PSD susţine că discursul lui Mircea Geoană din şedinţa de marţi a Comitetului Executiv a enervat pe toată lumea. Geoană ar fi putut primi mai multe voturi dacă nu arunca în toate părţile cu acuzaţii, mai spune Năstase.

Liderul PSD consideră că este vorba despre o lipsă de corectitudine, la fel ca în 2005 şi 2006. Deşi toată lumea era nemulţumită de faptul că se pierduseră alegerile prezidenţiale, Geoană a continuat să creadă că poate să fie preşedinte al partidului şi a construit o cooperativă în interiorul partidului.

„Nu are nici un rost să particip la un congres în calitate de candidat unde se pare că lucrurile sunt deja aranjate. (…) Marian Vanghelie cred că venise mult mai hotărât să-l susţină pe Geoană, însă, ascultându-l, am impresia că şi el a înţeles că este vorba despre o cauza pierdută şi că Geoană se bate doar pentru interesul lui, nu pentru un interes de partid”, a declarat Năstase.

Comitetul Executiv al PSD a decis marţi să-l excludă pe Mircea Geoană din partid. VEZI CE ACUZAŢII ÎI ADUC SOCIAL-DEMCRAŢII LUI GEOANĂ

Miercuri plenul Senatului a decis înlăturarea lui Mircea Geoană de la şefia camerei superioare a Parlamentului. În replică, Geoană a anuţă că va ataca decizia la Curtea Constituţională.