Năstase, vizitat la închisoare de deputaţii Mădălin Voicu şi Nicolae Păun

Publicat: Vineri, 26 Octombrie 2012 08:52 // Actualizat: Vineri, 26 Octombrie 2012 12:15 // Sursa: RTV.net

Deputaţii Nicolae Păun şi Mădălin Voicu l-au vizitat la Jilava pe fostul premier. Potrivit Libertatea, cei trei au discutat preţ de câteva minute.

Foto: ziarelive.ro

Deputatul Nicolae Păun, reprezentant în Parlament al minorităţii rome, a declarat că fostul premier se simte bine şi este foarte interesat de ce se întâmplă pe scena politică românească şi internaţională. "Fostul premier e bine. Citeşte mult, are psihicul foarte bun. Urmăreşte cu interes enorm scena politică românească şi internaţională. Aşteaptă să vină ziua eliberării, pentru a redeveni activ în viaţa publică", a spus Păun.

Deputaţii Păun şi Voicu au vizitat penitenciarele Rahova şi Jilava pentru a vedea condiţiile în care trăiesc deţinuţii. "Am fost împreună cu Mădălin Voicu (PSD) la cele două penitenciare pentru a vedea concret condiţiile în care trăiesc deţinuţii. Pot să spun că aceşti oameni trăiesc în condiţii greu de descris în cuvinte.nu beneficiază de acei patru metri pătraţi de spaţiu, camerele sunt supra aglomerate În urma vizitei am ajuns la concluzia că se impun regândirea sistemului de executare a pedepselor, este necesar un parteneriat public privat, pentru a construi penitenciare private", a precizat Păun.

Cei doi au depus la Parlament un proiect de lege prin care infractorii cu pedepse mai mici de şase ani să poată fi graţiaţi. Condiţia graţierii ar fi ca deţinutul să nu fie condamnat pentru infracţiuni de vătămare corporală, viol, pedofilie, infracţiuni economice grave, trădare de ţară sau alte fapte deosebit de grave.

 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 oct 09:05
Răspunde | Votează email 0 email
Dinu Florinel
HAINE IEFTINE FIRMA afla pe myeconomist.info
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H