Adelina Pestrițu, adevărul din spatele relației perfecte cu iubitul ei. „Ar fi greu să exprim toate episoadele apăsătoare prin care am trecut”

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Au o familie frumoasă, se înțeleg de minune, însă, în același timp, au și ei momente tensionate în relație.

01 iul. 2022, 13:19
Adelina Pestrițu, adevărul din spatele relației perfecte cu iubitul ei. „Ar fi greu să exprim toate episoadele apăsătoare prin care am trecut”

Adelina Pestrițu a vorbit recent despre relația ei cu Virgil Șteblea și despre ce se ascunde în spatele fotografiilor și videoclipurilor sale de pe Social Media.

„Dacă timpul mi-ar permite, aș mai face un cont de Instagram cu ceea ce se află în spatele acestui cont glamour”, a recunoscut ea, pentru Unica. „Dar nu știu dacă cineva ar crede. Poate că ar fi greu să exprim toate stările și toate episoadele apăsătoare prin care am trecut de-a lungul timpului. Sau momentele în care am fost judecată pe nedrept și am ales să tac, ca să nu-i supăr pe alții. E un schimb de energii în care nu întotdeauna primești ceea ce oferi”.

Adelina Pestrițu a mărturisit că face o echipă foarte frumoasă cu iubitul și că se completeaza perfect unul pe altul.

„După patru ani de relație, ne cunoaștem deja limitele”, a povestit ea. „Știm când să accelerăm și când să frânăm în relație. Ne completăm unul pe altul și ne încurajăm la nevoie. Aș putea spune că suntem o echipă cu bune și cu rele”.

Citește și Adelina Pestrițu, operată de urgență! Primele imagini de pe patul de spital

Vedeta a mărturisit și care sunt motivele din spatele certurilor de cuplu. „Când vine vorba de ordinea casei, ne cam luăm în coarne, dar certurile noastre sunt precum un foc de paie. Acum se aprind, acum se sting și mergem mai departe. Relația noastră nu este perfectă, este așa cum trebuie să fie, cu de toate”.

Sunt împreună de patru ani, dar cu toate acestea știu să își mențină romantismul viu în relație. „Pentru mine e o surpriză că, de patru ani, în fiecare lună pe data de 30, ziua în care am decis să formăm un cuplu, îmi aduce flori și șampanie, ca să sărbătorim fiecare lună de când suntem împreună. Acest gest face mai mult decât orice surpriză mare”.

Citește și Influencerii din România, impresionați de războiul din Ucraina. Adelina Pestrițu le sare în ajutor refugiaților