Natalia Mateuț s-a trezit cu poliția la ușă! „E bloc mic, m-au reclamat vecinii!”

Natalia Mateuț a făcut dezvăluiri despre incidentul în care a fost implicată după ce s-a mutat în noua casă. Oamenii legii au luat-o la întrebări pe prezentatoarea de la Antena Stars.

17 apr. 2021, 14:25
Natalia Mateuț s-a trezit cu poliția la ușă! „E bloc mic, m-au reclamat vecinii!”
Natalia Mateuţ

Natalia Mateuț s-a trezit cu poliția la ușă! Prezentatoare la Antena Stars a avut parte de o experiență neplăcută în pandemie. Ea a organizat o mică petrecere, acasă, alături de două prietene și s-a trezit cu poliția la ușă!

Natalia Mateuț s-a trezit cu poliția la ușă!

Oamenii legii au fost sesizați de vecini, așa că Natalia Mateuț a trebuit să dea explicații. Lucrurile s-au calmat atunci când polițiștii au văzut că este vorba doar despre trei persoane, nu un chef cu mai mulți participanți. „Poliția a venit. Ne-am salutat și au plecat. Ori de câte ori vreau să fac o mică chermeză, e mult spus, chiar n-am făcut nicio adunare generală pe acasă, le scriu mesaj. Sunt anumiți vecini din bloc care trebuie anunțați. Îți dai seama, e bloc mic și nu pot să-i deranjez, evident”, a povestit Natalia Mateuț la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Secretele Nataliei Mateuţ, pentru un trup de zeiţă: „Fac sala de mult. Când ajung la 55 de kilograme e rău, mă enervez”

„M-a sunat mama și m-a întrebat de ce a venit poliția. Da, chiar a venit poliția la ușa mea. Stau în apartamentul pe care mi l-au oferit părinții și am vrut să profit de mutatul singură. Și în pandemie, nu am vrut să fac excese, dar mai o prietenă, mai două și aia e”, a mai spus Natalia Mateuț.

Altfel, prezentatoarea a recunoscut că este implicată într-o relație, dar nu vrea să se afișeze în public cu bărbatul respectiv: „Există cineva în viața mea, nu sunt singură. Ar fi și păcat! Dar prefer să nu mă mai afișez!”.