Natalie a murit fulgerător la 28 de ani. A lăsat un bilet de adio cutremurător: „Am plâns până am răgușit de frica de moarte. Am țipat pentru copiii pe care nu îi voi avea niciodată”

O scriitoare celebră pe reţelele de socializare a murit la 28 de ani. A pierdut lupta cu o boală teribilă pe care o ducea de aproape un deceniu. Ultima ei postare pe Instagram din 21 decembrie conține o imagine cu buchetul de flori pe care l-a primit în spital - și un memento că timpul este prețios.

01 feb. 2023, 11:27
Natalie a murit fulgerător la 28 de ani. A lăsat un bilet de adio cutremurător: „Am plâns până am răgușit de frica de moarte. Am țipat pentru copiii pe care nu îi voi avea niciodată”

Natalie Fornasier a sporit gradul de conștientizare cu privire la cancerul de piele de când a fost diagnosticată cu melanom metastatic la vârsta de 20 de ani. Fornasier avea doar 20 de ani când s-a trezit într-o dimineață și și-a găsit picioarele pline de vânătăi în timpul unei vacanțe în Grecia. Inițial a crezut că a fost somnambulă, până când și-a dat seama că alunița de pe degetul de la picior, pe care o avea încă de la naștere, își schimbase forma, scrie presa locală.

Jurnalista Rodica Mitu a murit la doar 32 de ani. Colegii de breaslă sunt sfâșiați de durere după dispariția bruscă a femeii

Abia la două săptămâni după ce s-a întors acasă i s-a spus că are melanom avansat. I-a fost amputat degetul de la picior și i-au fost îndepărtați ganglionii limfatici din zona inghinală.

Fornasier a primit primul diagnostic de cancer de piele după ce a observat o aluniță mare pe degetul de la picior în urmă cu opt ani. În decembrie, ea și-a anunțat cei 35.000 de urmăritori de pe Instagram că forma ei de cancer a intrat într-o fază terminală.

„Ultimele patru luni au fost brutale. La sfârșitul lunii iulie, am primit vestea că cancerul meu era acum în fază terminală și că mai aveam câteva luni de trăit. Am plâns până am răgușit de frica de moarte. Am țipat pentru copiii pe care nu îi voi avea niciodată, pentru îmbătrânirea, pentru prietenii mei, pentru viața pe care trebuia să o trăiesc”, a scris tânăra scriitoare înainte să moară.

Ipoteză șocantă în cazul morții celor trei copii de 2, 3 și 6 ani: Polițiștii vor să afle dacă mama lor era acasă în momentul izbucnirii incendiului
„Conversațiile pe care a trebuit să le am, planurile pe care a trebuit să le fac, locurile în care gândurile mele s-au dus și încă se duc – nimic din toate acestea nu este natural. Este dureros. Am căzut în uitare plângând pentru (soțul) Alexander, pentru durerea de inimă și pentru dragostea pe care aș părăsi-o – pentru viața pe care ar fi trebuit să o avem. Am plâns pentru familia mea.

Singurul meu scop în viață a fost să iubesc. Am experimentat o iubire care consumă totul – ceva atât de profund prețios și puternic și care schimbă sufletul încât știu că, deși părăsesc acest pământ, acea energie și iubire nu vor muri niciodată”, a scris tânăra scriitoare.

Ultima ei postare pe Instagram din 21 decembrie conține o imagine cu buchetul de flori pe care l-a primit în spital – și un memento că timpul este prețios.