Natalie Portman a primit un inel de logodnă eco, de 35.000 de dolari

Pentru divele hollywoodiene, inelul de logodnă este un adevărat trofeu şi nu se feresc să investească sume uriaşe în piese unicat, decorate cu diamante şi presărate cu mesajul "dragostea are preţ", iar suma poate ajunge şi la 5 milioane de dolari, potrivit presei internaţionale.

RomaniaTV.net
04 nov. 2011, 07:04

Deşi poate părea o poveste, istoria cuplului Natalie Portman şi a coregrafului Benjamin Millepied este cât se poate de ancorată în realitate, fapt dovedit chiar şi prin alegerea inelului de logodnă. Conform surselor, Benjamin a creat pentru Natalie un inel de logodnă eco, a cărui valoare atinge 35.000 de dolari. Platină reciclată, o piatră vintage şi diamante preluate dintr-o mină conflict-free au fost ingredientele principale care i-au arătat lui Natalie că actualul soţ este tipul de bărbat atent la cauzele de interes pentru ea.

Kate Middleton a primit din partea Prinţului William inelul de logodnă purtat în 1981 de către prinţesa Diana. A costat 30.000 de lire la momentul respectiv şi este realizat din 14 diamante ce înconjoară un safir.

Cuplul format din Katy Perry şi Russell Brand pare cu adevărat binecuvântat. Logodna lor, survenită în urma unei relaţii de doar trei luni, chiar a fost binecuvântată de către un „guru al dragostei” din India. Inelul de logodnă are şi el conotaţii asiatice, fiind realizat de unul dintre cei mai apreciaţi bijutieri din Delhi, Hanut Singh. Russell a fost sfătuit să aleagă diamantul Golconda – „cel mai special dintre diamantele indiene”.