Nativii din zodiac care se despart în luna februarie. Tensiuni uriașe în relația de cuplu

E o perioadă mai grea pe plan sentimental pentru anumiți nativi din zodiac. Relațiile lor de cuplu vor trece prin adevărate încercări, iar unele din ele nu vor rezista.

23 ian. 2023, 09:22
Nativii din zodiac care se despart în luna februarie. Tensiuni uriașe în relația de cuplu

Nativii din zodiac care se despart în luna februarie. În februarie, câțiva nativi vor avea numeroase certuri cu partenerii lor. De la situațiile tensionate la o despărțire va mai fi un singur pas. Iată care sunt zodiile care vor avea probleme în viața de cuplu în februarie:

LEU

Nativii din zodiac care se despart în luna februarie. Acești nativi sunt cunoscuți pentru impulsivitatea lor. Iau de multe ori decizii la nervi și nu dau înapoi orice ar fi. Sunt mari șanse să ajungă la despărțire. Însă nu își pierd speranța, e foarte posibil să cunoască o persoană nouă cu care să se înțeleagă extraordinar de bine. Chiar dacă luna aceasta anunță această depărțire, vestea nu trebuie să fie îngrozitoare și tristă. În schimb, poate fi ceea ce trebuie să faci pentru a începe în sfârsit să îmbunătățești fiecare aspect din viața ta.

Citește și Horoscop 2023. Cea mai romantică zi din an în funcție de zodie, ziua în care te predai ispitelor

BALANȚĂ

Nu au avut un început de an prea bun, iar probleme continuă. De această dată vorbim de probleme pe plan sentimental. Încrederea lor a fost zdruncinată și nu prea se mai gândesc la o nouă relație prea curând. Vor să stea ei cu ei, să-și pună ordine în gânduri înainte să se gândească serios la posilitatea de a intra într-o nouă relație.

SCORPION

Scorpionii trec și ei printr-o perioadă dificilă. Au tendința ca în această lună să pună partea profesională pe primul plan, lucru care nu prea le convine deloc partenerilor. Tocmai din această cauză apar certuri acasă și cu greu reușesc să ajungă la o cale de mijloc. Alții pur și simplu au impresia că partenerul nu îi înțelege deloc și nu vor să mai facă niciun compromis. Nu e nevoie să te agăți de o relație doar pentru că îți este teamă să fii singur. Pe termen lung, vei pierde oportunități și nu vei avea loc pentru lucrurile care sunt destinate să se întâmple. Ai nevoie de un partener care să meargă în aceeași directie cu tine.

Citește și Previziuni RUNE 23-29 ianuarie 2023. Thurisaz, runa haosului, a tentatiei şi a răului bântuie zodiile. Noutăţi de la pietrele mistice!