„Ne-ai sfâşiat sufletele!” Andreea a murit la doar 27 de ani la trei luni după nuntă din cauza unei boli nemiloase.

O tânără din Argeș s-a stins din viață la doar 27 de ani, după o luptă cu o boală necruțătoare. Întreaga familie este în stare de șoc.

04 nov. 2022, 16:58
„Ne-ai sfâşiat sufletele!” Andreea a murit la doar 27 de ani la trei luni după nuntă din cauza unei boli nemiloase.

Tragedie în Argeș după ce o tânără de numai 27 de ani s-a stins din viață din cauza unei boli nemiloase. Anunțul a fost făcut pe rețele de socializare de către o bună prietenă, Emanuela Dinu: “Încep aceasta zi cu o informație cutremurătoare! Astăzi, a plecat sa se alăture cetei îngerilor o fata cu suflet de aur! Nu voi uita anii copilăriei petrecuți împreuna, zâmbetele, certurile și jocurile la care participam împreuna! De asemenea, vor rămâne veșnicile amintiri cu sania, mersul pe deal etc! Andreea, toată uliță noastră te plânge ! Dumnezeu își cheamă  îngerii !! Drum lin către cer!”

Se pare că tânăra avusese nunta în vara acestui an și nimeni nu se aștepta că după trei luni de la acest frumos eveniment va urma o nenorocire.

Magda Pălimariu, mamă la 43 de ani. Cum se descurcă vedeta: „Am născut natural, într-un spital de stat”
Îşi pierduse tatăl, dar găsise marea dragoste. Însă nu a apucat să se bucure prea mult de viaţa în doi. Şi asta pentru că, la doar 27 de ani, Andreea a pierdut lupta cu o boală necruţătoare.

Tânăra din Priboieni absolvise Facultatea de Litere şi era singură la părinţi. În urmă cu câţiva ani, tatăl său murea. Aşa că Andreea a devenit singura consolare şi bucurie a mamei sale.

„Drum lin către cer, Andreea!”

„Drum lin către împărăția cerurilor, copil frumos și bun! ….Ne-ai sfâșiat sufletele! Îmi va fi cumplit de dor de tine,Andreea! Dumnezeu sa te odihnească în pace și-n lumină!”, „Drum lin către îngeri fata bună și mereu zâmbitoare!!!”, „Dumnezeu s o odihneasca in pace ! Nu mi vine sa cred”, „O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Sincere condoleanţe”, „Dumnezeu s-o odihnească în pace și liniște”.

Cristina Ciobănașu, prima reacție după ce Vlad Gherman s-a filmat plângând după ea pe internet. Cât de deranjată a fost actrița de afirmațiile fostului iubit

„Încep aceasta zi cu o informație cutremurătoare! Astăzi, a plecat sa se alăture cetei îngerilor o fata cu suflet de aur! Nu voi uita anii copilăriei petrecuți împreuna, zâmbetele, certurile și jocurile la care participam împreuna! De asemenea, vor rămâne veșnicile amintiri cu sania, mersul pe deal etc! Andreea, toată uliță noastră te plânge ! Dumnezeu își cheamă îngerii !! Drum lin către cer!”, „Drum lin către cer, Andreea! Dumnezeu să te odihnească în pace, iar familiei multă putere să treacă peste această durere! Prea devreme ai plecat”, „Dumnezeu sa te odihnească în pace copil frumos! Mult prea devreme ai plecat!Îngeri să îți vegheze drumul lin către cer!!”