Ne scufundăm la Europene. Poloiştii au suferit a doua înfrângere

Naţionala de polo a României a pierdut şi al doilea meci din grupă la CE din Olanda, 10-12 cu Spania.

RomaniaTV.net
18 ian. 2012, 08:08
Ne scufundăm la Europene. Poloiştii au suferit a doua înfrângere

Tricolorii au suferit a doua înfrângere la Europenele de polo de la Rotterdam, iar visul de a participa la Olimpiada de la Londra devine tot mai îndepărtat. Naţionala noastră a pierdut la două goluri diferenţă meciul cu Spania, echipă pe care la precedentul turneu final a învins-o în meciul pentru locurile 7-8.

Comportamentul sub aşteptări al naţionalei de polo a României, la Mondialele de anul trecut continuă şi la Campionatele Europene din Olanda. Înfrângerea previzibilă suferită în faţa deţinătoarei titlului, Croaţia, i-a urmat una total neaşteptată aseară, în partida cu Spania.

Tricolorii au fost egalii ibericilor în primele două reprize, când scorurile au fost 4-4 şi 3-3, însă le-au pierdut la limită pe următoarele şi scorul final a fost 12-10 pentru adversarii noştri. În această partidă, elevii antrenorului Istvan Kovacs au ratat şi două aruncări de la cinci metri.

În momentul de faţă, România ocupă penultimul loc în grupa B, iar următorul joc îl va disputa joi, împotriva Muntenegrului, semifinalista de la ultima Olimpiadă.