Nea Mărin a trecut prin clipe de coșmar chiar înainte să termine filmările pentru noul sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg”. Celebrul coregraf a ajuns de urgență la spital

Nea Mărin a trecut prin clipe de coșmar chiar înainte să termine filmările pentru noul sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg”. Celebrul coregraf a ajuns de urgență la spital fix în ultima zi de filmare.

25 nov. 2022, 22:59
Nea Mărin a trecut prin clipe de coșmar chiar înainte să termine filmările pentru noul sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg”. Celebrul coregraf a ajuns de urgență la spital

Nea Mărin este unul dintre cei mai apreciați și mai iubiți oameni de televiziune din România. Umorul, bunătatea și pofta sa de viață i-au adus dragostea publicului, care de ani de zile îi urmăresc emisiunile în care le pune pe vedete la treabă.

Citește și Nea Mărin a anunţat când se retrage din activitate: „Muncesc mai mult ca înainte”

În vârstă de 65 de ani, Nea Mărin, este mai energic ca oricând și deși se gândea să se retragă din televiziune, nu s-a îndurat să abandoneze proiectul său de suflet, care era cât pe ce să fie scos din grila de programe.

În noul sezon „Poftiți pe la noi! Poftiți la târg”, vedetele vor a organiza câte un târg dedicat meșteșugarilor în mai multe zone din ţară, unde vor fi organizate și spectacole. O premieră pentru emisiunea lui Nea Mărin este faptul că filmările ajung în acest an și în Republica Moldova, mai exact pe lângă Orhei și la Cricova.

Nea Mărin a ajuns pe mâinile medicilor

Din păcate, chiar în timpul filmărilor, Nea Mărin a avut parte și de o experiență neplăcută. Mei exact, celebrul coregraf a ajuns pe mâinile medicilor, chiar înainte de încheierea filmărilor pentru noul sezon.

„A fost prima oară când am reușit să ajungem în Republica Moldova, am găsit datini extraordinare și o mâncare…nici nu am cuvinte! Sezonul ăsta a mai venit cu o premieră, deloc plăcută pentru mine. În ultima zi de filmare am ajuns la spital, o să vedeți exact ce s-a întâmplat!”, a declarat Nea Mărin.

Foarte mulți oameni care i-au urmărit emisiunile lui Nea Mărin și l-au văzut cum aleargă după vedete, s-au tot întrebat cum reușește să se menținină în formă, la 65 de ani. Recent, celebrul coregraf a mărturisit că mănâncă foarte multe fructe și legume, iar mișcarea de dimineață este nelipsită.

„De ani de zile îmi încep diminețile făcând mișcare. La primele ore, înot sau merg cu bicicleta. Nu sunt un gurmand și mănânc foarte multe legume și fructe. Îmi place să îmi pregătesc singur micul dejun și cina. De prânz se ocupă soția, iar, mesele sunt întotdeauna la ore fixe. În fiecare dimineață la 7.00 mănânc roșie, ardei, castravete, brânză de la țară și beau o cană de ceai. Prânzul este la 13.30, iar cina la 18.30-19.00“, a mărturisit Nea Mărin, pentru Viva.

Citește și Reacţia lui Nea Mărin şi a nepotului său despre sarcina lui Theo Rose: „Dacă femeile de acum ar avea și mintea celor de odinioară…”