Nea Mărin, victima escrocheriilor pe reţelele sociale. Ce au vrut hoţii să obţină folosindu-se de identitatea celebrului coregraf

Pe Instagram, a fost creat un cont fals cu numele lui Nea Mărin, în scopul obţinerii de bani în mod ilegal de la oamenii care ar fi căzut în plasă. Liviu Vârciu, prieten bun cu Nea Mărin, a anunţat, însă, că acesta din urmă nu are niciun cont de Instagram.

RomaniaTV.net
02 oct. 2020, 07:18

Ghinioanele se țin în lanț de Nea Marin! După ce luna trecută a fost confirmat cu coronavirus, faimosul coregraf se confruntă acum cu alt necaz. Escrocii au creat un cont fals de Instagram cu numele lui Nea Mărin unde followerşilor le sunt ceruţi bani pentru aşa-zise scopuri nobile.

Liviu Vârciu a reușit să-i demaște, însă, la timp. Artistul a transmis public faptul că Nea Mărin nu are niciun cont de Instagram.

Totuşi, contul fals este încă activ, însă Liviu Vârciu speră ca mesajul lui să ajungă la cât mai multă lume, astfel încât nimeni să nu mai cadă în plasă.

Citeste si Andreea Bălan, primele dezvăluiri despre modul în care divorţul a afectat-o: „Acea iubire îţi dă o putere uriaşă”


loading...