Neatenția părinților a dus la un incident nefericit. Un copil de doi ani a căzut de la etajul patru al unui bloc

Încă un incident dramatic a avut loc în România. Un copil de doar doi ani, din Piatra Neamț, a căzut, marți seară, de la etajul patru al unui bloc.

13 sept. 2022, 23:48
Neatenția părinților a dus la un incident nefericit. Un copil de doi ani a căzut de la etajul patru al unui bloc

Micuțul s-ar fi rezemat de o fereastră și a căzut în mod accidental. A supraviețuit, însă are numeroase leziuni și a fost transportat la spital.

Mama lui a intrat în stare de șoc și a avut nevoie de îngrijiri din partea medicilor. A fost chemată o ambulanță și au fost duși amândoi la spital.

”La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că un copil a căzut de la etajul IV al unui bloc situat pe strada Fermelor, din Piatra Neamţ”, a transmis, marţi seară, IPJ Neamţ.

Sursa citată a precizat că un copil, în vârstă de 2 de ani, din Piatra Neamţ, în timp ce se afla la etajul IV al unui bloc, s-ar fi rezemat de fereastră, moment în care ar fi căzut la parterul blocului.

”În urma impactului, a suferit leziuni, fiind transportat la o unitate medicală, pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate”, a mai precizat sursa citată.

Citește și Jale în Sectorul 3 din Capitală! Aproximativ 80 de blocuri rămân din nou fără apă caldă

Citește și Imagini de noaptea minții! Trambulină pentru copii, montată pe acoperișul unui bloc cu 17 etaje