Necazurile se țin scai de Leo de la Strehaia. A fost jefuit de o sumă uriașă de bani în timp ce se afla în spital

Leo de la Strehaia nu mai scapă de probleme. A suferit o operație pe creier, iar acum are de depășit un nou obstacol. I-a fost furată de bani o sumă uriașă de bani.

27 ian. 2023, 12:20
Necazurile se țin scai de Leo de la Strehaia. A fost jefuit de o sumă uriașă de bani în timp ce se afla în spital

Leo de la Strehaia nu a avut niciodată o viață ușoară. E obișnuit cu greutățile, a trecut prin multe încercări. Viața lui amoroasă a fost subiect de prima pagină în ziarele de scandal, timp de ani de zile. De câteva luni de zile trece prin momente tot mai grele, a suferit o operație pe creier care l-a dus pe marginea prăpastiei.

Citește și Necaz mare în familia lui Leo de la Strehaia. Sora afaceristului a făcut anunțul

Iar necazurile nu s-au oprit aici. Leo de la Strehaia a fost jefuit. A rămas fără o sumă colosală de bani în timp ce era la spital. Fiul său cel mic, Alin Mihai, a făcut noi dezvăluiri despre ce se întâmplă în viața acestuia. A primit o nouă lovitură din partea nurorii lui, soția fiului cel mare, Ursu. A fost șantajată de un bărbat și obligată să fure bani din familia de la Strehaia.

”Un bărbat a profitat de cumnata mea Mihai Camelia știind că aceasta avea tulburări. A abuzat de ea și a filmat-o în ipostaze pornografice, ulterior șantajând-o. Zile la rând a pus presiune pe ea să plece cu el din țară și să fure banii familiei de acasă. Din informațiile mele în acest moment este pe cale să plece cu ea din țară”, a spus Alin Mihai, fiul mai mic al afaceristului, pentru Fanatik.

Citește și Leo de la Strehaia, în stare critică. Sora afaceristului: „Se zbate între viaţă şi moarte”

Nora lui Leo a sustras din casă 20 de galbeni, care valoarează o avere, pentru cei care au șantajat-o, iar aceștia vor acum să fugă din țară.

”Mihai Camelia, zis Lumina, este nevasta fratelui meu Ursu, care în prezent este în închisoare. Camelia a furat din casa de la Strehaia 20 de galbeni de aur, galbenii Patroanei, în timp ce noi fiind la spital la București cu tatăl meu Leo. Lumina știa unde sunt galbenii și i-a luat la presiunile acelui băiat și vor să plece cât mai repede din țară”, a mai completat membrul familiei de la Strehaia