Negocierile clanurilor pentru nuntă. Doi copii au asistat la negocierea logodnei lor

Doi copii de-o schioapă, de etnie romă, au asistat la negocierea logodnei lor. Cu zambetul pe buze, fata și băiatul au urmărit cum părinții lor și tot staborul țigănesc le-au stabilit destinul. La final, micuții s-au îmbrățișat, iar băiatul I-a furat fetei și primul sărut.

04 ian. 2021, 08:33
Negocierile clanurilor pentru nuntă. Doi copii au asistat la negocierea logodnei lor

Negocierile clanurilor pentru nuntă. Două familii de romi din Mureș s-au întâlnit în zi de sărbătoare să negocieze căsătoria dintre doi copii.

Citeşte şi Marcel Vela declară război clanurilor interlope: „Este ziua Z, o zi importantă pentru combaterea infracţionalităţii din România”

Negocierile clanurilor pentru nuntă. Zeci de membri ai staborului au negociat destinul unor copii

Citeşte şi Clanurile interlope din Iaşi, împăcare istorică. Membrii Corduneanu şi Tănase au căzut la pace

Zeci de membri ai staborului, de la cel mai mic la cel mai mare au discutat, pe limba lor, condițiile în care fata va fi luată de acasă.

Zeci de minute au dezbătut condițiile. Cei mai în vârstă din stabor au ridicat paharele, iar părinții au bătut palma.

După ce părinții s-au pus de acord, copiii s-au apropiat unul de altul, iar băiatul a reușit să îi fure fetei și primul sărut.

Încă o nuntă fără restricţii în Capitală. Clanurile Scandal şi Cartof s-au încuscrit, iar Florin Salam a animat petrecerea

A fost nuntă mare în Rahova, chiar dacă încă suntem în pandemie. Invitații au fost mai degrabă preocupați de ținute și de dedicații decât la măsurile de protecție anti COVID.

Două dintre familiile interlopilor cunoscuți în București s-au încuscrit, clanul Cartof si clanul Scandal.

Greutatea evenimentului a fost dată de naş, Petre Geamănu, nimeni altul decât fratele celui mai periculos interlop din România, Sandu Geamănu. Nici Florin Salam nu a lipsit de la eveniment, care a făcut dedicaţie după dedicaţie.

Nunta a început conform tradiției, în casa mirilor, apoi a continuat cu petrecerea de la restaurant, unde s-au înghesuit mult peste 50 de persoane, cât permite legea. S-au îmbrățișat, și-au dat mâna și s-au sărutat, fără restricții. Niciun polițist n-a deranjat evenimentul.