Robert Negoiţă o trage la răspundere pe Gabriela Firea: „Nu e apă caldă de o săptămână în Sectorul 3”

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, i-a trimis Gabrielei Firea, primarul general, o scrisoare în care o trage la răspundere pentru problema cu apa caldă. Negoiţă o atacă pe Firea, numid-o "reper în comunicare", însă cetăţenii nu primesc niciun răspuns de la primăria Capitalei. 

RomaniaTV.net
29 iul. 2020, 05:30

Firea se războieşte cu Negoiţă, după ce primarul Sectorului 3 s-a aliat cu Victor Ponta împotriva sa. Primarul Sectorului 3 a anunţat pe Facebook că „ne-am declarat, totodată, deschiderea şi disponibilitatea de a ajuta, dacă domnia sa are nevoie de sprijin pentru a se putea achita de responsabilităţile ce îi revin, respectiv de a asigura apa caldă în oraş”. 

Citeşte şi: PSD susţine dublarea alocaţiilor şi atacă PNL: „Din visul unei biciclete, liberalii le-ar lăsa doar roata. Dublaţi alocaţiile!”

 „Stimată doamnă Primar General, 

Mă adresez dvs, în numele cetăţenilor Sectorului 3, dorind să vă aduc la cunoştinţă un fapt deosebit de grav, de care cel mai probabil nu ştiţi sau despre care nu aţi fost informată, până acum. Aceasta, deşi mii de cetăţeni mi-au transmis că nu încercat, pe toate căile, să vi-l sesizeze. 

Este vorba de lipsa apei calde de mai bine de o săptămână, în mai multe zone din Sectorul 3. P problemă ce apare des în oraş, atât iarna, cât şi vara, şi care acum pare că s-a acutizat. Situaţia este cu atât mai gravă cu cât, ştiţi bine, una dintre cele mai simple modalităţi de prevenţie a răspândirii virusului SARS-CoV2 este spălarea mâinilor. Şi igiena, în general”, a scris primarul Sectorului 3.