Nela Ignatenko, dată în urmărire naţională după ce a fost condamnată în dosarul lui Remus Truică. Scrie mesaje pe Facebook, în timp ce e căutată de Poliţie

Nela Ignatenko (fostă Păvăloiu) a fost dată în urmărire naţională pentru că nu a fost găsită acasă de poliţişti pentru a pune în executare mandatul. Ea a fost condamnată definitiv la cinci ani de închisoare în dosarul fermei Băneasa, alături de Prinţul Paul de România şi Remus Truică.

18 dec. 2020, 15:23
Nela Ignatenko, dată în urmărire naţională după ce a fost condamnată în dosarul lui Remus Truică. Scrie mesaje pe Facebook, în timp ce e căutată de Poliţie

Nela Ignatenko este cea de-a doua persoană, după Paul al României, care este dată în urmărire naţională de poliţişti. În timp ce este căutată de anchetatori, Nela Ignatenko a publicat vineri dimineaţă un mesaj pe Facebook.

„Dacă Dumnezeu este cu tine, nu contează câți sunt împotriva ta”, a scris ea pe Facebook.

Nela Ignatenko, dată în urmărire naţională după ce a fost condamnată de ÎCCJ

Nela Ignatenko a fost găsită vinovată de Instanţa Supremă de săvârşirea infracţiunilor de spălare a banilor şi abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru altul un folos necuvenit, cu consecinţe deosebit de grave, notează G4Media.

Nela Ignatenko (fostă Păvăloiu), Paul Philippe Al României, Apostol Muşat, Nicolae Dima, Nicolae Jecu, Caterina Popa, Valentin Delcea şi Gheorghe Olteanu sunt obligaţi de instanţă la plata sumei de 1.019.285,49 euro, contravaloarea în lei la cursul BNR din ziua plăţii efective, către partea civilă Regia Naţională a Pădurilor – ROMSILVA, în calitate de reprezentant al Statului Român, cu titlu de despăgubiri civile materiale.

Cine este Nela Ignatenko

Nela Ignatenko este soția lui Albert Ignatenko. Bărbatul de origine ucraineană se recomandă parapsiholog și pretinde că a descoperit secretele tinereții veșnice și ale paranormalului, că poate schimba temperatura aerului cu puterea gândului, dar și că a luat contact cu peste 48 de civilizații extraterestre, conform Libertatea.

Citeşte şi: Prinţul Paul de România a fost dat în urmărire internaţională. Ar fi fugit în Portugalia după condamnarea în dosarul „Ferma Băneasa”

Prinţul Paul al României a fost pus, vineri, pe lista persoanelor urmărite de Poliţia Română, după ce nu a fost găsit acasă pentru aplicarea mandatului de arestare. După ce a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa, Prinţul Paul ar fi plecat în Portugalia, susţin surse din rândul anchetatorilor citate de Mediafax.