Prinţul Paul de România a fost dat în urmărire internaţională. Ar fi fugit în Portugalia după condamnarea în dosarul „Ferma Băneasa”

Prinţul Paul al României a fost pus, vineri, pe lista persoanelor urmărite de Poliţia Română, după ce nu a fost găsit acasă pentru aplicarea mandatului de arestare. După ce a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa, Prinţul Paul ar fi plecat în Portugalia, susţin surse din rândul anchetatorilor citate de Mediafax.

18 dec. 2020, 10:39
Prinţul Paul de România a fost dat în urmărire internaţională. Ar fi fugit în Portugalia după condamnarea în dosarul „Ferma Băneasa”

Prinţul Paul de România a fost dat în urmărire internaţională. Fotografia şi detaliile despre Paul Philippe al României au fost publicate pe pagina persoanelor urmărite de Poliția Română, pe motiv că nu a putut fi pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea pentru trafic de influență, luare și dare de mită.

”La data de 17.12.2020 Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, fiul lui Mircea-Grigore si Helene-Henriette, născut la data de 13.08.1948 în Franta, loc. Paris, domiciliat în Mun. București, (…), condamnat la 3 ani si 4 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice”, se arată pe site-ul Poliţiei Române.

Citeşte şi: Prințul Paul a fugit în Portugalia. Va fi dat în urmărire internațională. Truică a fost dus în arest

Joi seară, poliţiştii au mers acasă la Prinţul Paul pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea. După câteva minute, anchetatorii au constatat că Prinţul Paul nu era acasă.

Prinţul Paul de România a fost dat în urmărire internaţională. A fost condamnat la închisoare alături de Remus Truică în dosarul „Ferma Băneasa”

Paul Philippe al României a fost condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare în dosarul Ferma Băneasa, conform sentinţei pronunţate joi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Surse din rândul anchetatorilor citate de Mediafax ar fi plecat în Portugalia. Poliţiştii din Ilfov l-au ridicat joi seara de acasă pe afaceristul Remus Truică, condamnat la şapte ani de închisoare în același dosar.

Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a dat joi verdictul în dosarul retrocedării fermei Băneasa. Astfel, Remus Truică a fost condamnat la 7 ani de închisoare, oamenii de afaceri Benjamin Steinmetz și Tal Silberstein la câte 5 ani de închisoare, iar prințul Paul a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.


loading...
Partenerii noștri