Nelu Cortea a răbufnit, după ce a fost exclus de la iUmor. ”A fost altfel decât credeam că va fi. Am suferit prea mult”

Aventura lui Nelu Cortea la iUmor s-a terminat! După ce contractul i-a expirat vara aceasta, actorul nu a mai dorit prelungirea lui, așa că producătorii emisiunii de divertisment nu au insistat ca acesta să rămână în poziția de jurat și au preferat să îi găsească un înlocuitor.

29 iul. 2023, 18:15
Nelu Cortea a răbufnit, după ce a fost exclus de la iUmor. ”A fost altfel decât credeam că va fi. Am suferit prea mult”
Nelu Cortea a răbufnit, după ce a fost exclus de la iUmor

Nelu Cortea a răbufnit, după ce a fost exclus de la iUmor. Recent, Nelu Cortea a dezvăluit că și-ar mai dori un proiect în televiziune, însă unul diferit de iUmor, care se pare că i-a lăsat un gust amar.

Citește și Cât au slăbit Cătălin Bordea şi Nelu Cortea la „America Express 2023”

Nelu Cortea a răbufnit, după ce a fost exclus de la iUmor

Deși s-a crezut că Nelu Cortea este la cuțite cu cei de la Antena 1, câștigătorul show-ului America Express, a transmis că nu vrea să încheie definitiv colaborarea sa cu televiziunea.

Mai mult, acesta s-a arătat dispus să facă parte dintr-un nou proiect, diferit de iUmor.

„Dacă proiectul va fi pe placul meu, da, mă mai interesează televiziunea. Aș vrea însă ceva total diferit de iUmor. A fost mai altfel decât credeam că va fi”, a declarat Nelu Cortea pentru Cancan.ro.

Deși a câștigat premiul cel mare la America Express, alături de Cătălin Bordea, actorul susține că nu mai este tentat să participe la un astfel de show de supraviețuire.

„La America Express a fost cu totul altceva. A fost un plus de popularitate, mă recunoaște lumea. E drăguț. Dar și înainte mă știau. Nu aș mai pleca însă la un astfel de show, am suferit prea mult după soție și copii, a fost prea dificil, dar în același timp a fost și atât de frumos”.

Până când la orizont se va ivi un nou proiect TV, Nelu Cortea face ce știe el mai bine. Alături de colegul și prietenul său, Cătălin Bordea, actorul pregătește mai multe show-uri de stand up comedy, pentru la toamnă, când vor colinda țara, dar și continentul.

„Începem turneele noi de stand up, cu materiale noi, eu și cu Cătălin Bordea. La toamnă, plecăm iar prin toată țara, prin toată Europa. Deja materialul nou prinde contur și-mi place. Când îți place ceva, e timp pentru orice, inclusiv și pentru televiziune”, a mai spus actorul.

Nelu Cortea rupe tăcerea despre divorțul lui Cătălin Bordea

Nelu Cortea rupe tăcerea despre divorțul lui Cătălin Bordea. Showbizul a fost cutremurat de vestea că comediantul s-a despărțit de soția lui, după zece ani de relație, mai ales că nu erau semne care să arate că relația lor nu ar mai funcționa. Ei bine, separarea s-a produs la notar, fără scandal și prea multe detalii.

Câștigătorul America Express a mărturisit că între Livia și Cătălin Bordea nu e niciun război și că această despărțire s-a produs pe cale amiabilă.

În urma vlogurilor făcute de Cortea, în care a apărut cu prietenul său și fosta lui parteneră, mulți au dedus că Nelu Cortea nu ar avea o relație bună cu Livia. Însă, comediantul a dezmințit total această informație.

„Asta e o tâmpenie, am făcut doar glume. Eu m-am înțeles întotdeauna bine cu Livia. E nașa fiului meu, glumeam, man! Sunt comediant, doar știi, nu? Sunt doar glume. Am mai multe tur-vloguri în care fac glume cu ea. Totul a fost spus în glumă. Suntem prieteni”, a dezvăluit Nelu Cortea pentru Fanatik.ro.

Juratul de la iUmor a spus, așadar, că rămâne în continuare prieten atât cu Livia, cât și cu Cătălin Bordea în urma separării lor. „Bineînțeles că păstrăm prietenia, că n-a fost nicio ceartă. Nu înțeleg de ce nu am fi prieteni. Nu e război, man! A fost o chestie amiabilă. Nu știu ce își imaginează lumea”, a completat Nelu Cortea.

Citește și Cătălin Bordea și Nelu Cortea, la un pas de bătaie la America Express: „Această ceartă nu a fost dată pe post”