Nelu Tătaru: „Dezastrul de la Suceava se poate repeta la Arad”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat într-un interviu pentru Digi24, că dezastrul de la Suceava se poate repeta a Arad. 

RomaniaTV.net
02 apr. 2020, 17:59
Nelu Tătaru: „Dezastrul de la Suceava se poate repeta la Arad”

„Este o transmitere locală, nu la nivelul Sucevei, dar dacă nu se iau măsuri poate ajunge la nivelul Sucevei. Avem o apropiere și de punctele de trecere de la Nădlac. Acolo avem un aflux important, în care cei care intră, la un moment dat, acuzând fenomene sunt duși la spitalul din Arad. Afluxul este mai mare, dar dacă este foarte bine controlat putem stăpâni și menține ritmul pe care îl avem acum.”, a declarat Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. 

Citește și: Nelu Tătaru, despre noua conducere a Spitalului Judeţean Suceava numită în plină pandemie de coronavirus. „Va comunica strict militar”

Conducerea spitalului din Arad va reuși să controleze situația „în momentul în care vor avea echipamente, vor face testele necesare și vor avea medicamente”, a mai adăugat ministrul Sănătății.

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a declarat, joi, că noua conducere a Spitalului Judeţean Suceava, va comunica „strict militar” pentru a gestiona unitatea medicală care gestionează unul dintre cele mai mari focare de coronavirus din ţară.