Nelu Tătaru are încredere să îşi trimită fiul la şcoală, în septembrie. Recomandările ministrului Sănătăţii

Nelu Tătaru susţine că îşi va trimite copilul în vârstă de 10 ani la şcoală, în septembrie. Ministrul Sănătăţii recomandă părinţilor să respecte regulile de igienă în momentul în care îşi trimit copii la cursuri.

RomaniaTV.net
18 aug. 2020, 18:34
Nelu Tătaru are încredere să îşi trimită fiul la şcoală, în septembrie. Recomandările ministrului Sănătăţii

„Am și eu un copil de 10 ani care va merge la școală din septembrie, în condițiile respectării acelor reguli. Recomand acestor părinți să respecte regulile de igienă, să respecte precauțiile universale în și precauțiile în cadrul acestei pandemii”, a declarat Tătaru la Digi24.

Citeşte şi: Sfaturile lui Virgil Musta pentru noul an şcolar. Cele 13 reguli de bază la revenirea în şcoli

De asemenea, ministrul Sănătăţii a declarat, luni, că elevii din clasele mici ar trebui să poarte masca obligatoriu. Nelu Tătaru a explicat că această regulă ar trebui introdusă „poate de către cei care pregătesc acest moment”.

„Distanţa de un metru este relativă ca nişte copii de clasa I, a II-a sau a III-a să o poată respecta, atunci venim cu obligativitatea acestei măşti care trebuie să existe. Avem aglomerările acestor copii în pauze, în curţile şcolilor. Masca trebuie să vină ca o regulă adusă în joacă, poate, de către cei care pregătesc acest moment. Este o regulă pe care trebuie să o menţinem”, a precizat Nelu Tătaru, la postul Realitatea Plus, citat de Agerpres.

Cât despre învăţământul superior, Tătaru a afirimat că sunt în pregătire la Ministerul Sănătăţii norme pentru „desfăşurarea lucrărilor practice, precum şi pentru cazarea în căminele studenţeşti”, norme care vor fi gata „cam într-o săptămână”.


loading...