Nelu Tătaru: „Avem scenarii pentru începutul anului şcolar, ne dorim să fie unul cât mai aproape de normal”

Nelu Tătaru a susţinut la Digi24 faptul că în acest moment, la nivel guvernamental există comisii care discută despre începerea noului an şcolar. Mai mult decât atât, în acest moment există deja scenarii în implementare, urmând ca cel mai potrivit să fie ales.

RomaniaTV.net
03 aug. 2020, 15:36
Nelu Tătaru: „Avem scenarii pentru începutul anului şcolar, ne dorim să fie unul cât mai aproape de normal”

„Am luat în calcul, pregătim paturi de terapie intesivă. În condiţiile în care respectăm toate aceste reguli, vom observa un platou. Dacă nu respectăm aceste reguli, vom vedea o creştere a numărului de cazuri. Venirea unui număr mare de cazuri vor încarca terapiile intensive. Ce vedeam în Italia, Spania se poate întâmpla şi la noi” , susţine ministrul Sănătăţii.

Citeşte şi: Ministrul Sănătăţii are veşti bune pentru români: „Într-o săptămână şi jumătate am putea să avem un platou”

„Am înţeles că după şase luni de zile se simte nevoia de relaxare, dar haideţi să nu dăm cu piciorul la ce s-a întâmplat. Haideţi să respectăm toată lumea măsurile şi să vedem un număr scăzut de cazuri, să avem un inceput de an şcolar şi alegeri. La nivel guvernamental există comisii în care discutăm începerea anului şcolar, care discută scenarii pentru începutul anului şcolar, ne dorim să fie unul cât mai aproape de normal. Noi avem scenarii în implementare şi la acest moment pentru a fi pregătiţi, trebuie doar să aplicăm scenariul potrivit pentru acel moment” , a declarat Nelu Tătaru la Digi24.


loading...
Partenerii noștri