Nelu Tătaru cere evaluare la Spitalul din Baia Mare după ce Sorina Pintea şi-a retras demisia din postul de manager

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a declarat, joi, că ministerul pe care-l conduce va face o evaluare, după ce Sorina Pintea şi-a retras demisia din funcţia de manager al Spitalului Judeţean Baia Mare. 

RomaniaTV.net
09 apr. 2020, 11:46
Nelu Tătaru cere evaluare la Spitalul din Baia Mare după ce Sorina Pintea şi-a retras demisia din postul de manager

„Ministerul va evalua situația și va lua o decizie în consecință. În acest moment, vom evalua dacă informația este sigură, dacă doamna manager a revenit. Vom cere o notă explicativă de la DSP-ul din județul respectiv și ministerul va lua o decizie”, a declarat Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii.

Sorina Pintea, fostul ministru al sănătății în guvernul PSD-ALDE și manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Baia Mare, şi-a retras demisia din postul deţinut în unitatea medicală, a anunţat miercuri purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, Amalia Babici Man.

Decizie surprinzătoare a Sorinei Pintea. Şi-a retras demisia din funcţia de director al Spitalului de Urgenţă Baia Mare

Demisia Sorinei Pintea din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a fost înregistrată, în 5 martie, la Consiliul Județean Maramureș. 

În demisia înregistrată la CJ Maramureș, Sorina Pintea a scris că a demisionat din funcția de manager al Spitalului din Baia Mare având în vedere că este cercetată penal într-un dosar al DNA și pentru o bună desfășurare a urmăririi penale și a procesului penal.

Fostul ministru al Sănătății a fost plasată sub control judiciar pentru luare de mită.

BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA. Peste 5.200 de persoane infectate cu COVID-19 la 9 aprilie