Nelu Tătaru, mesaj de pe patul de spital de 1 mai. Cum se simte fostul ministru al Sănătăţii

Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii, s-a afişat într-o ipostază care i-a îngrijorat pe apropiaţi, pe colegii de breaslă, dar şi pe susţinătorii care-i urmăresc activitatea pe Internet.

01 mai 2022, 17:29
Nelu Tătaru, mesaj de pe patul de spital de 1 mai. Cum se simte fostul ministru al Sănătăţii

Nelu Tătaru a publicat, duminică, pe pagina sa de Facebook o fotografie în care a apărut în ceea ce pare a fi un pat de spital. De pe patul de spital, medicul care este şi președinte al Organizației Județene PNL Vaslui a transmis un mesaj emoționant și neașteptat prietenilor săi virtuali de 1 mai.

Fostul ministru al Sănătății i-a luat prin surprindere pe internauți cu ultima sa postare de pe Facebook.

Nelu Tătaru, pe patul de spital: „Normalul nostru ar trebui să fie despre lucrurile simple”

Dr. Nelu Tătaru i-a îndemnat pe oameni să se bucure de lucrurile cu adevărat importante în viaţă, pentru a nu ajunge în situaţii în care le este afectată sănătatea.

„Normalul nostru ar trebui să fie despre lucrurile simple și binecuvântate ale vieții de zi cu zi: că suntem sănătoși, că putem să ne facem meseria, să ne petrecem timpul cu familia sau să ne bucurăm de ceea ce ne înconjoară.

Deși obosit, vă mulțumesc pentru toate mesajele, comentariile, dar și pentru critici. Duminică liniștită, alături de cei dragi!”, a scris Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, pe Facebook.

Citeşte şi: Bilanţ coronavirus 1 mai 2022. Sub 500 de cazuri noi de Covid, pandemia este istorie în România

După ce a recunosc că se simte destul de obosit, Nelu Tătaru a mulţumit pentru toate mesajele lor de încurajare. Deocamdată, fostul ministru nu a dezvăluit cu ce problemă de sănătate se confruntă.

Nelu Tătaru a condus Ministerul Sănătăţii în momentul în care a izbucnit pandemia de COVID în România, în martie 2020.

El a deţinut funcţia de ministru al Sănătăţii până la data de 23 decembrie 2020. În calitate de ministru al Sănătății a luat măsuri pentru limitarea răspândirii infecţiilor provocate de COVID-19.

Citeşte şi: Cum se simte fetiţa de 5 ani în urma transplantului de ficat. Medic: „Fragmentul pe care l-a primit a avut o întârziere de funcţie”