Nelu Tătaru şi fiul său în vârstă de 10 ani. Imagini spectaculoase cu cei doi în vreme de pandemie

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, deși este un om foarte riguros, este cu siguranță și un familist convins. Chiar dacă străbate țara în lung și-n lat, acesta nu uită care are acasă o soţie şi un copil. 

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 05:23

Atunci când şi-a asumat funcţia de ministru al Sănătăţii, lucru foarte mare în condiţiile în care România se afla în vreme de criză sanitară, Nelu Tătaru a ştiut că va sta departe de fiul lui şi de familie. 

În vârstă de 48 de ani, Nelu Tătaru are lângă el o femeie cochetă, cu care împarte pasiunea pentru domeniul sănătăţii, aceasta fiind farmacist. Cei doi sunt într-o relaţie de pe vremea când erau studenţi. 

Citeşte şi: Ministrul Sănătăţii, despre producerea medicamentului Remdesivir în România: „Nu avem posibilitatea”

„Mi-am cerut soția în căsătorie după 12 ani de relație, cu un simplu inel. Am fost colegi de liceu și n-am fost prieteni. Prieteni am fost trei ani mai târziu, când eram studenți. Atunci am fost patru ani prieteni și apoi am cerut-o în căsătorie. Sunt niște ani de care-mi amintesc cu plăcere. Am cerut-o de soție într-un mod simplu, cu un inel, întrebând-o dacă vrea să fie soția mea, era un om pe care-l cunoșteam de ani de zile. Ne-am căsătorit la 12 ani de când ne-am cunoscut. Mi-a fost alături tot timpul, îmi este în continuare, mă înțelege”, a declarat Nelu Tătaru.  la Digi24.

Citeşte şi: Nelu Tătaru, despre o nouă stare de urgenţă: „Dacă nu respectăm acele lucruri, vom vedea o creştere până spre 2.000 de cazuri pe zi”

Târziu au făcut și un copil. Teodor Ioan are 10 ani şi este un băiețel frumos foc. Tatăl lui povestește că ar vrea să devină farmacist, ca mama, dar i-ar plăcea și doctor. 

În perioada încărcată a pandemiei, nu l-a văzut mai bine de cinci săptămâni, dar și acum se văd mai des prin video. Recunoașate că are sufletul destul de încărcat atunci când fiul în întreabă: „Care a mai fost viața ta, tată, astăzi?” Rodica Tătaru este „și mamă și tată”, după cum spune soțul ei și atunci când este acasă se ocupă de farmacia pe care o deține în Huși.