Nelu Tătaru şi Victor Costache nu mai colaborează. „A plecat în primele zile ale mandatului meu”

Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii, a anunţat joi că nu mai colaborează cu predecesorul său, Victor Costache. Acesta a plecat din Minister în primele zile în care Tătaru şi-a preluat mandatul. 

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 05:04
Nelu Tătaru şi Victor Costache nu mai colaborează. „A plecat în primele zile ale mandatului meu”

Ministrul Sănătăţii a menţionat joi că nu va participa la alegerile locale.

„Nu voi participa la alegerile locale. Am o treabă de terminat, aici. Intenţionez să fac reformă în Ministerul Sănătăţii, DSP-uri şi spitale. Că o voi face eu sau altul, trebuie făcută”, a declarat Nelu Tătaru la postul B1 TV, citat de Agerpres.

Întrebat despre colaborarea cu fostul ministru al Sănătăţii, Victor Costache, Nelu Tătaru a spus: „În acest moment, nu. Nu mai este (consilierul său onorific – n.r.). Nu s-a întâmplat nimic între mine şi domnul Costache, dar el şi-a reluat activitatea profesională şi nu putea să mai fie ministru. (…) A plecat în primele trei zile ale mandatului meu de ministru”.

Fostul ministru al Sănătăţii, Victor Costache, demisionează de la Polisano

Pe 26 martie, Victor Costache a demisionat din funcţia de ministru, spunând atunci că va rămâne în Bucureşti şi va consilia echipa Ministerului Sănătăţii.

Reacţia lui Ludovic Orban după demisia lui Victor Costache de la Ministerul Sănătăţii. „Regret decizia domnului ministru”