Nenorocire în familia logodnicului Laurei Stoica, mort şi el în accident

Au trecut opt ani de la moartea Laurei Stoica si a iubitului ei, Cristi Margeanu. In tot acest timp, familia acestuia s-a decimat, iar mama muzicianului isi traieste acum batranete singura si bolnava si duce un trai mai mult decat modest.

29 oct. 2014, 10:46
Nenorocire în familia logodnicului Laurei Stoica, mort şi el în accident

La inceputul anului 2006, Laura Stoica anunta ca este insarcinata si ca traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei, alaturi de logodnicul sau, muzicianul Cristi Margeanu, scrie cancan.ro. Artista visa sa imbrace rochia alba de mireasa si sa isi tina copilul in brate, insa nu a mai apucat, pentru ca, in luna martie, ea si logodnicul ei si-au pierdut viata intr-un cumplit accident de circulatie.

Citeşte şi Dezvăluiri emoţionante despre moartea Laurei Stoica: Gigi Becali a oferit bani pentru mormânt

Anii au trecut, iar parintii Laurei au reusit sa treaca peste tragedie, in masura in care niste parinti indurerati pot depasi un astfel de moment tragic. Nu acelasi lucru se poate spune despre mama si tatal lui Cristi Margeanu. Acestia, originari din Campulung Muscel, nu au reusit nicio clipa sa treaca peste moartea baiatului lor, iar de atunci s-au abatut numai necazuri asupra familiei acestora.

Citeşte şi Altar pentru Laura Stoica şi şase ani de durere pentru familia ei

Tatal muzicianului a murit dupa cativa ani, de inima rea, cum se spune in popor, macinat de faptul ca nu a putut sa isi vada unicul copil imbracand costumul de ginere, dar si pentru ca nu si-a putut cunoaste nepotul. Barbatul a suferit atat de mult incat, la un moment dat, a avut nevoie de antidepresive pentru a-si putea reveni putin, dupa cum au povestit chiar vecinii lor. In cele din urma, barbatul s-a stins din viata, lasand in urma sa o sotie devastata de durere. Acum, femeia isi duce batranetea intr-un apartament micut, in care traieste modest, avand grija zilei de maine. Femeia este grav bolnava si se descurca cu greu, insa nu lasa sa treaca nicio luna fara sa vina la Bucuresti, pentru a aprinde o lumanare la mormantului fiului ei, dar si al nurorii. Rapusa de boala si de griji, femeia incearca sa cinsteasca mereu memoria lui Cristi Margeanu si a Laurei Stoica.