Nepoata Irinei Loghin a împlinit 1 an. Imagini emoționante cu mica prințesă Ana-Alexandra

Ana-Alexandra, fiica Irinucăi Loghin și nepoțica Irinei Loghin, a împlinit un an de viață, ocazie cu care părinții i-au organizat o mega-petrecere.

29 sept. 2023, 22:31

Alina și Romeo Negoiasa, nașii micuței, au publicat o serie de fotografii emoționante cu finuța Ana-Alexandra. Postarea este însoțită de mesajul „Astăzi, 28 septembrie, finuța noastră Ana-Alexandra Barbu a împlinit un an.
La mulți ani, prințesa noastră! Să-ți fie viața binecuvântată!”.

Sărbătorita este extrem de elegantă. Îmbrăcată cu o rochiță albă cu modele roz, o vestuță roz, încălțată cu pantofiori tot roz, întreaga ținută fiind accesorizată cu o bentiță albă cu pampoane roz, micuța a semănat cu o veritabilă prințesă.

Nepoata Irinei Loghin a împlinit 1 an. Imagini emoționante cu drăgălașa Ana-Alexandra

Asta este cea mai mare bucurie a mea! Vreau să vă spun că parcă plutesc şi mi s-a schimbat total viaţa şi Dumnezeu a fost aşa de bun cu rugăminţile, cu tot ce i-am cerut eu pe parcursul vieţii mele. Asta a fost cea mai mare doleanţă a mea, să devin bunică! Şi mi-a dat Dumnezeu şi am devenit bunică!‘, spunea Irina Loghin, la Antena Stars, anul trecut, înainte de a-și creștina nepoțica.

Citeste si Irina Loghin, surprinsă de paparazzi după ce a ieşit din clinica medicului estetician. Cum arată artista în vârstă de 84 de ani. Imagini surprinzătoare

Irina Loghin a devenit bunică la 83 de ani. Artista mărturisește că și-a dorit enorm și că viața ei s-a schimbat total odată cu apariția micuței Ana. Artista nu locuiește alături de fiica ei, însă își vizitează zilnic nepoțica.

În fiecare dimineață când mă trezesc îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această mare bucurie din viața mea. Mi-am dorit atât de mult nepoți! Pot spune că este cea mai mare bucurie din viața mea, după ce i-am adus pe lume pe Ciprian și Irinuca. Nepoțica mea, Ana, a împlinit ieri 3 luni. Este nepoțica din partea Irinucăi. De când a venit pe lume parcă am uitat de toate necazurile și relele, că nici noi nu suntem scutiți de astea… Nu locuiesc cu ei, dar merg în fiecare zi să o văd pe nepoțică‘, spunea Irina Loghin într-un interviu pentru Unica.ro.

Citeste si Cu cine s-ar fi iubit Irina Loghin în tinerețe. Amândoi erau căsătoriți