Nepoata lui Osama Bin Laden a protestat la summit-ul Biden-Putin. Mesajul cu care aceasta l-a enervat pe preşedintele SUA

Nepoata lui Osama bin Laden a protestat miercuri, la summitul Biden-Putin, cu un steag pe care scria ”Trump won” (”Trump a câştigat”).

17 iun. 2021, 08:59
Nepoata lui Osama Bin Laden a protestat la summit-ul Biden-Putin. Mesajul cu care aceasta l-a enervat pe preşedintele SUA

După summit-ul Biden-Putin a fost publicat pe Twitter un video în care nepoata lui Osama bin Laden se afla, la Geneva, într-o barcă împreună cu alte persoane, ţinând un steag inscripţionat cu “Trump Won”. Noor bin Laden susţine acă fostul preşedinte american Trump a câştigat alegerile din 2020.

Noor Bin Laden, o susţinătoare a lui Trump, a protestat la Geneva şi zilele anteroare, poliţia elveţiană avertizând că o va aresta pentru gesturile sale, anunţă The Hill.

Ea a acordat ulterior un interviu pentru InfoWars, în care s-a întrebat dacă Elveţia este o ţară liberă, adăugând că, atunci când vicepreşedinta Harris a vizitat Guatemala săptămâna trecută, oamenii au putut să protesteze fără probleme.

Citeşte şi Președintele SUA Joe Biden, după întâlnirea cu Putin: „Nu am o agendă împotriva Rusiei”

Protestul din Geneva a avut loc în timp ce preşedintele american Joe Biden şi preşedintele rus Vladimir Putin s-au aflat la Geneva pentru un summit crucial, legat de tensiunile dintre ţările lor.

Protestul lui Noor Bin Laden:

Citeşte şi Vladimir Putin: „Navalnîi a meritat pedeapsa cu închisoarea”. Biden: „Să aibă grijă de el ca de ochii din cap”


loading...