Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, rupe tăcerea după știrea falsă privind moartea manelistului: „Nu e normal să fie speriată o țară întreagă”

Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, a avut o primă reacție în scandalul momentului generat de publicarea unei știri false legate de decesul cântărețului de manele.

14 aug. 2022, 09:56
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, rupe tăcerea după știrea falsă privind moartea manelistului: „Nu e normal să fie speriată o țară întreagă”

O ştire falsă lansată de ŞtirileProTv.ro a cutremurat România sâmbătă seară. Site-ul celui mai vizionat post de televiziune din România a anunţat moartea fulgerătoare a manelistului Florin Salam din cauza consumului de droguri. Informaţia a fost preluată de mai multe siteuri din România, dar a fost dezminţită ulterior de familia acestuia și însuși de Florin Salam.

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, cunoscut de publicul larg după participarea până în finala X Factor, a criticat dur presa românească și rapiditatea cu care s-a răspândit o asemenea știre falsă.

„Este neadevărat ceea ce s-a scris și a apărut în toată presa, în ultimele minute, despre unchiul meu. Nu este normal să se poată scrie astfel de minciuni, să fie speriată o țară întreagă fără nici o sancțiune serioasă pentru acea persoană/echipă care a decis să dea mai departe o informație neverificată de o asemenea gravitate. Nu mai credeți ce auziți imediat la tv/instagram/facebook , Florin e în viață. Vă dați seama câte știri false am primit în ultimul timp și nu ne-am dat seama?!”, a scris Adrian Petrache pe rețelele sociale la scurt timp după ce presa din România a livrat această informație neverificată.

Betty Blue, reacție dură după lansarea fake news-ului despre tatăl său

Betty Blue, fiica lui Florin Salam, șterge pe jos cu cel care a lansat acest fake news: „Cel care a scris acel material de la ProTv ești un nimic! Cum poți să scrii așa ceva să duci lumea în eroare și să îi bagi în panică? Te sfătuiesc să îți dai demisia! Cum poți să scrii un mare FAKE de știre, omule? Ceea ce ai scris tu despre tatăl meu sper să nu atragi tu!”, a scris fiica lui Florin Salam pe Instagram.

Florin Salam, declarație video despre problemele sale de sănătate: „Luați în serios situația cu Covidul. Nu știi niciodată când poți să cazi”

Florin Salam a făcut un video de pe patul de spital pentru a-i liniști pe apropiații săi. Cântărețul a spus că a depășit momentul cel mai greu, după infectarea cu Covid, și le-a promis celor din familie că se va întoarce în doar câteva zile acasă.

„Vă salut, oameni buni. Al vostru Florin Salam vă salută cu respect. Fac acest filmuleț pentru familia mea, neamurile mele, după zvonurile care circulă prin presă. De câteva zile am fost în situația în care am fost. Cei din presă, îmi cer scuze, nu vreau să se supere pe mine, formulează mult peste situația prezentă. Am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă din cauza mea, pentru că nu știu de sănătatea mea.

Eu, acum 3 – 4 zile, am cântat într-un loc. Vă rog să luați în serios problema cu Covidul fiindcă noi câteodată facem caterincă. Ferească Dumnezeu, că nu știi niciodată când poți să cazi. Mai ales în meseria noastră, că stăm numai între oameni. Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea. Și mă refer la copiii mei și familia mea. Le spun să stea liniștiți că eu în 2-3 zile o să ajung acasă. Trebuia de azi să ajung acasă, dar au spus să mai stau puțin ca să pot să ies cum trebuie, în formă. Sunt bine, mi-a fost puțin rău, asta a fost situația.

Dar ceea ce a urlat la tv și ce scrie în presă… nu se poate așa ceva, nu îmi vine să cred. Oare v-ați fi bucurat să se întâmple așa ceva? Eu nu mai am cuvinte. Îmi cer scuze celor care ați stat cu grijă pentru mine și pe care v-a deranjat știrea asta. Iar cei care ați dat știrea asta nu știu dacă ați câștigat ceva.

Încă o dată îmi anunț familia că sunt ok și în câteva zile voi fi cum trebuie, îmi revin și merg și la cântările mele. Mergem mai departe. Vă pup și vă iubesc, vă rog frumos să stați liniștiți. Oricine poate să treacă printr-o situație de genul, trebuie să-l ajuți pe acel om să iasă din ea, nu să îl faci să cadă mai rău psihic. Vă pup și stați liniștiți. Vă pupă al vostru Florin Salam”, a transmis manelistul în clipul său urcat pe Facebook.