Nepotul lui Gigi Becali, la poliţie după un SCANDAL în trafic

Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali şi cel care este, în acte, patronul clubului Steaua, a ajuns la Poliţie după ce a şicanat un şofer în trafic, pe A2.

RomaniaTV.net
22 iul. 2013, 12:31
Nepotul lui Gigi Becali, la poliţie după un SCANDAL în trafic

Vasile Geambazi, unul dintre nepoţii lui Gigi Becali şi acţionar la clubul Steaua, a ajuns duminică seară la Secţia 13 Poliţie, după ce a şicanat în trafic un şofer, pe autostrada A2, potrivit unor surse din Poliţia Capitalei, citate de Mediafax.

Sursele citate au precizat că incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 22.00, pe autostrada A2, pe sensul spre Bucureşti. Vasile Geambazi, aflat la volanul unui autoturism Maybach, şi Iulian Lambru, care conducea o maşină Bentley, s-au şicanat în trafic cu şoferul unui Volkswagen Golf, care se întorcea la Bucureşti împreună cu familia.

Citeşte AICI mai multe despre nepotul lui Gigi Becali

După ce a intrat în Bucureşti, şoferul autoturismului Volkswagen a oprit în faţa Secţiei 13 Poliţie.

Geambazi şi Lambru l-ar fi urmărit pe şoferul autoturismului Volkswagen până în faţa secţiei de poliţie, unde, spune acesta, unul dintre ei i-ar fi dat cu piciorul în autoturism.

Sursele citate au precizat că şoferul autoturismului Volkswagen Golf, Marius Simionescu, în vârstă de 33 de ani, a refuzat să facă plângere şi le-a spus poliţiştilor că este bulversat şi vrea să se mai gândească în zilele următoare dacă revine însoţit de un avocat pentru a face plângere pentru ameninţare şi distrugere.

În lipsa unei plângeri, poliţiştii Secţiei 13 au consemnat incidentul într-un proces-verbal.


loading...