NEREGULI la JO 2012: O tânără misterioasă a defilat alături de sportivii indieni

India a depus o plângere la organizatorii Jocurilor Olimpice de la Londra, după ce o tânără necunoscută a defilat alături de portdrapelul delegaţiei, la ceremonia de deschidere, în faţa a milioane de spectatori şi telespectatori.

RomaniaTV.net
29 iul. 2012, 10:10

Delagaţia Indiei a depus o plângere la organizatorii Jocurilor Olimpice de la Londra, după ce o femeie necunoscută a defilat alături de portdrapelul delegaţiei, la ceremonia de deschidere, în faţa a milioane de telespectatori, a anunţat, duminică, presa indiană, citată de rt.com.

Tânăra, îmbrăcată cu o cămaşă roşie şi pantaloni verzi, mergea, vineri seară, lângă portdrapelul echipei Indiei, Sushil Kumar, sportivii din delegaţie purtând costume, iar sportivele fiind îmbrăcate în sari de culoare galbenă.

 „Nu trebuia să fie acolo. Vom discuta de această problemă cu organizatorii. Nu ştim cum a primit autorizaţia de a intra şi este păcat că a defilat alături de sportivii noştri. Am devenit ridicoli în faţa întregii lumi. Delegaţia indiană a apărut mai puţin de zece secunde la televizor şi această femeie a captat atenţia”, a declarat şeful misiunii indiene, Muralidharan Raja.

Raja a mai spus că o să-i someze pe organizatori să-şi ceară scuze pentru incidentul provocat.Când a fost întrebat dacă este de părere că acela a fost un incident de securitate, şeful delegaţiei Indiei a afirmat că  nu poate să spună aşa ceva, întrucât „tânăra nu se afla propriu-zis în delegaţie, ci într-o zonă neutră”, dar oricum episodul a fost bizar”.

Publicaţia indiană The Asian Age a identificat-o pe tânără în persoana Mathurei Honey, originară din Bengaluru, care s-a stabilit la Londra după ce a absolvit studiile superioare.

India a trimis 81 de sportivi la JO de la Londra.