Nervi de BEIZADEA. Fiul unui cunoscut MILIONAR din Satu Mare a distrus un cazinou VIDEO

Beniamin Ţînţaş, fiul unui cunoscut milionar a distrus un cazino din oraş. El s-a enervat foarte de tare pentru că trei zile la rând pierduse la ruletă şi a început să arunce cu pahare, scrumiere şi scaune prin local.

RomaniaTV.net
26 iul. 2013, 11:36
Nervi de BEIZADEA. Fiul unui cunoscut MILIONAR din Satu Mare a distrus un cazinou VIDEO

Beniamin Tînţaş revine în atenţia poliţiei. După ce în 2011 a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui poliţist, acum el a vandalizat o sală de jocuri din Satu Mare. Nervos că pierdea în continuu, Ţîntaş junior a început să arunce cu pahare, scrumiere şi scaune, a spart un geam de la uşa localului şi a distrus un monitor tip LED.

CITEŞTE ŞI: „Păcănele” cu frustrări: Ce a făcut un bărbat când s-a enervat că norocul nu-i surâde VIDEO

Martorii spun că tânărul era beat şi că după ce a realizat ce pagube a provocat a încercat să ajungă la o înţelegere cu proprietarul localului. Acesta nici nu a vrut, însă, să audă şi a chemat poliţia, oamenii legii întocmind dosar penal şi efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Pagubele au fost estimate de poliţişti la 3.000 de lei.

Ana Petric, reprezentant al Poliţiei din Satu Mare, a declarat, la România TV, că incidentul s-a produs în noaptea de 24 spre 25 iulie.

CITEŞTE ŞI: Cum încearcă românii să păcălească PĂCĂNELELE. Metodele pe care le folosesc „trişorii”