Neşu a primit un cadou de la Messi. Vezi despre ce e vorba!

Luni seară a fost organizată o gală prin care a fost lansată oficial Fundaţia Mihai Neşu. Fostul stelist a avut parte de multe surprize plăcute.  Starul Barcelonei, Lionel Messi, i-a trimis lui Neşu un cadou!

RomaniaTV.net
21 feb. 2012, 09:07

La stadionul din Galgenwaard, unul din etajele sediului clubului s-a transformat luni seară în salon de lux. Mihai Neşu a primit în dar de la Messi un tricou al Barcelonei cu autograf şi a radiat de fericire, înconjurat de familie, conducerea lui Utrecht, prieteni şi foşti colegi, potrivit gsp.ro.

Rând pe rând au apărut suprizele pentru Neşu: foştii colegi de echipă ai lui Mihai, acum la PSV, Dries Maertens şi Strootman. Fotbalişti de la Tilburg şi Den Haag, apoi portarul Vorm, ajuns acum la Swansea, în prima ligă engleză, şi care a venit special pentru Neşu, fără să-i spună nimic înainte!

Reprezentanţii Qatar Foundation, sponsorul Barcelonei, aduc un dar care îl lasă mască pe Mihai: un tricou de la Messi, cu autograful argentinianului.

În conturile Mihai Neşu Foundation a intra deja o sumă frumuşică de bani: 9.297,11 de euro au intrat duminică din vânzarea ultimelor 4.000 de bilete la Utrecht-Alkmaar şi 58.000 de euro s-au strâns luni seară, numai din vânzarea biletelor la gală, costul unuia fiind de 290 de euro.

E important ce-au putut face prietenii mei pentru mine, e o seară mai frumoasă chiar decât ziua mea. Tricoul lui Messi nu intră la licitaţie, îl păstrez, e un cadou! Sper că e începutul unei fundaţii mari. Chiar vreau să concurez cu Fundaţia Cruyff, aşa că am mare nevoie de voi!„, a declarat Mihai Neşu.