Neşu nu are voie sa divorţeze de soţia lui. Motivul este incredibil

Dupa ce a revenit in fotbalul romanesc, la "U" Cluj, Mihai Nesu a decis sa-si faca ordine in viata. Imobilizat intr-un scaun cu rotile, forbalistul a hotarat sa intenteze proces de divort. Insa, acesta s-a lovit de o mare problema.

27 sept. 2014, 12:11
Neşu nu are voie sa divorţeze de soţia lui. Motivul este incredibil

Mihai Nesu nu poate divorta de sotia lui. La o luna dupa decesul mamei sale, fotbalistul s-a prezentat joi, in fata Judecatoriei, pentru prima infatisare. Cu toate astea, cauza a fost amanata, pentru solutionarea cererii de recuzare depuss de sotia acestuia. Se pare ca, recuzarea poate fi facuta de una dintre parti in momentul in care considera ca judecatorul nu poate fi impartial. Adica daca este o cunostinta a uneia dintre parti.

Dupa o relatie de 12 ani, Mihai Nesu si sotia sa, Maria, au decis sa se desparta si fiecare a luat-o pe un alt drum. S-au cunoscut la inceputul anilor 2000, iar intre ei a fost dragoste la prima vedere. In anul 2006 s-a casatorit si nimic nu parea sa le umbreasca fericirea. Insa, problemele de sanatate ale fotbalistului i-au indepartat.

Citeşte mai mult pe cancan.ro

 

IMAGINI EMOŢIONANTE. Mihai Neşu s-a bucurat cu jucătorii după victoria lui U Cluj VIDEO