Netflix dă lovitura luna viitoare! Cel mai aşteptat film al anului, cu Leonardo DiCaprio şi Jennifer Lawrence, apare pe platformă

Cel mai aşteptat film apare pe Netflix de luna viitoare. Este vorba despre producţia "Don't Look Up", care-i are pe Leonardo DiCaprio şi pe Jennifer Lawrence în rolurile principale.

17 nov. 2021, 11:10
Netflix dă lovitura luna viitoare! Cel mai aşteptat film al anului, cu Leonardo DiCaprio şi Jennifer Lawrence, apare pe platformă

Netflix a anunţat că filmul va fi lansat pe platformă chiar în Ajunul Crăciunului, pe data de 24 decembrie.

„Don’t Look Up” este scris și regizat de laureatul cu Oscar Adam McKay (The Big Short), iar din distribuție mai fac parte Mark Rylance, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (alias Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis și Tomer Sisley.

Povestea filmului „Don’t Look Up”

Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), o proaspătă absolventă a facultății de Astronomie, și profesorul ei, dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), fac o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în sistemul solar. Prima problema este că traiectoria ei indică o coliziune directă cu Pământul. A doua este că nimănui nu pare să-i pese. Aparent, vestea unei comete de dimensiunea Everestului care ar putea distruge Pământul este una greu de digerat.

Cu ajutorul doctorului Oglethorpe (Rob Morgan), Kate și Randall pornesc într-un turneu mediatic, care îi poartă din cabinetul indiferentei președinte Orlean (Meryl Streep) și al fiului ei lingușitor și angajat în funcția de șef de personal, Jason (Jonah Hill), până în studiourile The Daily Rip, un matinal plin de viață, găzduit de Brie (Cate Blanchett) și Jack (Tyler Perry).

La doar șase luni distanță de impactul cu cometa, gestionarea unui flux de știri de 24 de ore și atragerea atenției publicului obsedat de rețelele de socializare înainte de a fi prea târziu se dovedește a fi o sarcină surprinzător de comică. De ce este nevoie să faci pur și simplu omenirea să privească în sus?!

Citeşte şi Documentare de pe Netflix pe care să nu le ratăm

Ce spun DiCaprio şi Jennifer Lawrence despre noua producţie

Jennifer Lawrence: „Întotdeauna mi-am dorit să lucrez cu Adam McKay, sunt un mare fan. Când am citit scenariul, am zis că este un geniu. Este, poate, cel mai amuzant scenariu pe care l-am citit vreodată și am crezut că este o modalitate atât de emoționantă de a transmite un punct atât de important încât oamenii nu trebuie să se lupte între ei pentru știință. Trebuie să luptăm împreună cu acest război colectiv pentru a salva umanitatea”.

Leonardo DiCaprio: „Adam McKay este un regizor cu care îmi doream să lucrez de mult timp. Capacitatea lui de a combina comedia cu probleme incredibil de pertinente, în special cu acest film, având subtonul crizei climatice, așa că a fost o oportunitate unică de a lucra cu cineva care ne-a permis cu adevărat tuturor actorilor să colaborăm și să improvizăm. Adam este cineva care prețuiește opinia tuturor și îți permite, ca actor, să faci o scenă în orice direcție pe care o consideri potrivită”.

Citeşte şi NETFLIX noiembrie 2021. Ce seriale noi apar luna aceasta. Narcos: Mexico revine cu sezonul 3!