Top 10 cele mai urmărite filme și seriale de pe Netflix în acest moment

S-a schimbat topul celor mai urmărite filme și seriale de pe Netflix. "Squid Game" a fost detronat de o producție Netflix recent lansată. Iată mai jos care sunt preferințele românilor în materie de producții cinematografice în această perioadă.

25 oct. 2021, 19:59
Top 10 cele mai urmărite filme și seriale de pe Netflix în acest moment

S-a schimbat topul celor mai urmărite filme și seriale de pe Netflix. „Squid Game” a fost detronat de o producție Netflix recent lansată. Iată mai jos care sunt preferințele românilor în materie de producții cinematografice în această perioadă.

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale de pe Netflix:

1. Colți în noapte / Night Teeth

E cel mai urmărit serial de pe Netflix în momentul de față. A fost lansat luna aceasta și deja și-a câștigat o mulțime de fani. E regizat de Adam Randall și îi are îi ditribuție pe Debby Ryan, Lucy Fry, Megan Fox, Jorge Lendeborg, Jr., Alfie Allen. Serialul spune povestea studentului Benny care, pentru a câștiga niște bani în plus, lucrează ca șofer pentru o noapte. Treaba lui e să conducă două tinere misterioase prin Los Angeles pentru o noapte de petreceri. La scurt timp, Benny se trezește în mijlocul unui război clandestin între triburi rivale de vampiri.

 

2. Jocul Calamarului / Squid Game

Serialul produs de coreeni este despre un joc extrem de periculos care atrage sute de participanți interesați să câștige suma uriașă de la final. Ca să intre în posesia banilor, jucătorii sunt nevoiți să depășească o serie de provocări care pentru foarte mulți dintre ei pot fi mortale.

Citiți și Jocul Calamarului a generat venituri de aproape un miliard de dolari, în mai puţin de o lună. Cifrele care aruncă în aer box-office-ul

Aproape imediat după lansare, serialul a devenit cel mai popular din istoria lansărilor Netflix, iar o mare parte din succesul i se datorează performanțelor de excepţie ale actorilor din distribuţie, incluzând-o aici pe Jung Ho-yeon, în rolul dezertoarei nord-coreene Kang Sae-byeok.

Citiți și Squid Game sezonul 2 va fi şi mai criminal! Urmăreşte trailer-ul mega-producţiei! Jocurile diabolice se vor desfasura pe un vapor

3. O viață aproape perfectă / Life or Something Like It

E o comedie romantică din 2002, regizată de Stephen Herek și avându-i îi distribuție pe Angelina Jolie, Stockard Channing, Tony Shalhoub, Edward Burns, Christian Kane.

Lanie Kerrigan (Angelina Jolie) este un reporter de succes, care este pe punctul de a fi promovată. Dar existența ei liniștită se schimbă radical atunci când ea și operatorul ei fac un reportaj despre profetul Jack (Tony Shalhoub), un vagabond care, în schimbul unui marunțiș, debitează trecătorilor profeții surprinzător de exacte. Jack îl prezice lui Lanie că va muri într-o săptămână. Atunci când alte preziceri ale lui Jack încep să se adeverească, Lane hotărăște să trăiască ca și cum fiecare zi ar fi ultima din viața ei – spre groaza colegilor de muncă și a logodnicului ei.

4. Dinastia / Dynasty

Două dintre cele mai bogate familii americane completează una împotriva celeilalte pentru a-și ridica averile și încearcă să controleze viețile propriilor copii. Serialul are nouă sezoane a câte 20 – 30 de episoade fiecare.

Regia: Philip Leacock

Distribuție: John Forsythe, Linda Evans, Joan Collins, John James, Gordon Thomson

5. You

Serialul „You”, lansat în 2018, a revenit cu sezonul 3 și a ajuns cu această ocazie din nou în topul celor mai urmărite producții de pe Netflix. Protagoniștii sunt Penn Badgley (actorul din „Gossip Girl”) și Elizabeth Lail, iar din distribuție mai fac parte nume precum Nicole Kang, Shay Mitchell (actrița din „Pretty Little Liars”), Luca Padovan.

Un tânăr psihopat dezvoltă o obsesie pentru o tânără, Guinevere, de care se îndrăgostește. Începe să o urmărească la fiecare mișcare, o caută pe rețelele sociale pentru a fi la curent cu tot ce face. La un moment dat, lucrurile scapă de sub control și iau o întorsătură destul de ciudată.

Urmărește mai jos trailer-ul pentru cel mai nou sezon:

6. Infidela / Unfaithful

Filmul „Unfaithful”, regizat de Adrian Lyne și lansat în 2002, îi are ca protagoniști pe Richard Gere și Diane Lane și spune povestea unui cuplu care trăiește din plin visul american. Împreună cu fiul lor de opt ani, un câine si o menajeră, ei au o viată de invidiat în suburbiile orasului New York. Dar orice trai întâmpinã si greutãti: acest mariaj fericit este tulburat de apariția unui intrus atunci când Connie cunoaște, din întâmplare, un străin în Soho. La scurt timp, se vede prinsă într-o aventură ce se transformă în obsesie.

7. Strada umanității nr 8 / Stuck Together

E un serial francez despre realitatea pandemiei. Parisul intră în lockdown în timpul pandemiei, iar locatarii unui bloc sunt nevoiți să se adapteze la noul mod de viață și să se obișnuiască unul cu celălalt.

8. Locke & Key

Locke & Key se bazează pe o serie de romane grafice scrise de Joe Hill. Povestea are în centrul atenţiei trei fraţi care, după asasinarea tatălui lor, se reîntorc în conacul familiei din orăşelul Lovecraft. O serie de chei cu puteri magice şi istoria fantezistă a familiei îi vor arunca pe adolescenţi într-o mulţime de aventuri.

Serialul are în momentul de față două sezoane a câte 10 episoade fiecare. E regizat de Michael Morris, Vincenzo Natali și Tim Southam.

Distribuție: Kevin Alves, Thomas Mitchell Barnet, Cody Bird, Ashanti Bromfield, Laysla De Oliveira.

9. Lista neagră / The Blacklist

Lansat în 2013, serialul „The Blacklist” a ajuns deja la sezonul cu numărul 9. Fostul agent guvernamental Raymond „Red” Reddington a scăpat de arestare timp de decenii. Dar el se predă brusc FBI-lui cu o ofertă pentru a ajuta la capturarea unui terorist cu condiția ca el să vorbeasca doar cu Elizabeth „Liz” Keen, o tânăra și frumoasă specialistă a FBI-ului.

Regie: Vincent Misiano, Steven A. Adelson, Stephen Surjik

Distribuție: Ryan Eggold, Parminder Nagra, Megan Boone, James Spader, Hisham Tawfiq, Harry Lennix, Diego Klattenhoff, Amir Arison

10. Menajera / Maid

E un serial apărut recent, în 2021 și are un singur sezon cu 10 episoade. Spune povestea unei tinere mame care, ieșită dintr-o relație toxică, se luptă să supraviețuiască și să-i ofere fiicei sale un viitor mai bun. Un serial motivant, captivant, plin de emoție și provocări. E regizat de John Wells, Helen Shaver, Nzingha Stewart și îi are în rolurile principale pe Margaret Qualley, Billy Burke și Andie MacDowell.