Neti Sandu îşi dezvăluie trucurile de îngrijire. La 64 de ani, celebrul astrolog are un ten curat, luminos, fără riduri: „Mă dau cu lucruri foarte simple pe faţă”

Din cei 64 de ani ai săi, de peste 25 de ani apare la televizor. Timpul nu pare să fi trecut peste ea, căci are aceeaşi energie şi acelaşi chip luminos şi zâmbitor ca în urmă cu două decenii şi jumătate.

21 dec. 2022, 16:33
Neti Sandu îşi dezvăluie trucurile de îngrijire. La 64 de ani, celebrul astrolog are un ten curat, luminos, fără riduri: „Mă dau cu lucruri foarte simple pe faţă”

Şi ca să arate aşa, Neti Sandu spune că nu face eforturi prea mari.. Are câteva trucuri de frumuseţe cărora le-a rămas fidelă, dar nimic complicat sau costisitor. Mai exact, astrologul Pro TV se îngrijeşte cu creme de la Plafar și folosește capsule cu colagen și acid hialuronic pentru față. Recunoaşte că a început să folosească creme pentru față târziu, abia după vârsta de 40 de ani.

Rutina de îngrijire a lui Neti Sandu

Poate vi se pare că nu am îmbătrânit și pentru că eu apar zilnic la TV, dar eu mă dau cu lucruri foarte simple pe față. E de reținut că nu mă culc niciodată cu fard pe față. Mă dau cu spray cu acid hialuronic și colagen, mă dau cu crema mea cu miere de Manuka, de la Plafar.

Am și creme mai scumpe, dar acelea sunt doar de efect, nu hrănesc ca aceasta cu miere de Manuka. Loțiunea micelară este tot cu miere de Manuka. Am început să mă dau cu cremă pe la vreo 40 de ani și ceva pentru că înainte nu suportam. Trebuia să scârțâie fața, acum nu mai merge așa că simt că nu am aer dacă nu mă dau cu cremă. Simțeam că mă strânge fața și nu mai pot să respir”, a povestit Neti Sandu la „Vorbește Lumea”.

Citeste si Cum a trecut Neti Sandu peste despărțirea de fostul iubit, după 10 ani de relație: „M-a plonjat într-o depresie”

Secretul siluetei: „Îmi plac și sarmalele și mititeii, dar nu mănânc foarte des”

Silueta este un alt punct forte al astrologului. Pentru a se menţine, Neti Sandu a învăţat lecţia echilibrului. Nu face niciodată excese şi privilegiază legumele.

Nu sunt vegană. Mănânc și pui și rață. Îmi plac și sarmalele și mititeii, dar nu mănânc foarte des. Mai degrabă, merg o dată la restaurant și mănânc rață cu ananas, îmi fac pofta, simt gustul și apoi mă potolesc și mă întorc la legumele mele”, a mai povestit Neti Sandu.

Citeste si Neti Sandu a avut cu totul altă meserie înainte de a se angaja la PRO TV. Domeniul în care a lucrat până să prezinte horoscopul