Valentina Pelinel, carieră în televiziune? „În meseria mea am făcut cam tot ce mi-am dorit”

Valentina Pelinel, job în televiziune? Blondina trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cristi Borcea, cu care are trei copii, un băiat și două fete gemene. Cei doi au trecut prin multe obstacole până să ajungă în acest punct, în care sunt acum.

25 nov. 2022, 12:53
Valentina Pelinel, carieră în televiziune? „În meseria mea am făcut cam tot ce mi-am dorit”
Valentina Pelinel, carieră în televiziune?

Valentina Pelinel, carieră în televiziune? Cristi Borcea este tatăl a 9 copii, însă mereu și-a dorit fete care să îi semene leit. Dorința i s-a îndeplinit datorită soției sale, care le-a adus pe lume pe gemenele după care patronul de la Dinamo este topit.

Rania are ochii mamei sale și trăsături de la figura paternă. Indira are chipul mamei și ochii tatălui, micuțele fiind complet diferite una de cealaltă.

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, secretul unui mariaj fericit: ,,Nu ne plictisim unul de celălalt”

Valentina Pelinel, carieră în televiziune?

Vizavi de o carieră în televiziune, soția fostului acționar dinamovist a declarat că nu își dorește. Nu a vrut niciodată să apară pe sticlă și nici să fie actriță. Consideră că pe vremea când a fost fotomodel, și-a împlinit toate dorințele. Acum este mulțumită de ceea ce face, și anume se ocupă de afacerile lui Cristi Borcea și are grijă de cei trei copii.

După ce l-am avut pe Milan și eu îmi mai doream copii, el a zis: ‘Neapărat să îmi dea Dumnezeu o fată să semene cu tine. Vreau o Valentina mică! Să semene cu tine, dar, eventual, să fie mai tare ca tine. Să aibă ochii mei, care sunt albaștri!’.

Și uite că ne-a dat Dumnezeu chiar două. I-am zis: ‘Uite că tu ai cerut una ca mine, iar eu am primit una ca tine!’. Fix așa a ieșit. Mereu îmi zice: ‘Ea e Valentina mică! Dar are ochii albaștri, tu nu îi ai!’.

Cred că toate se fac la timpul lor, trebuie să știi să te retragi în glorie. Simți când familia trebuie să ocupe primul loc în viața ta. După, le îmbini frumos, afaceri, copii și toate cele.

Nu m-am gândit niciodată că mi-aș dori să fiu în televiziune. În meseria mea am făcut cam tot ce mi-am dorit. Nu mi-am dorit nici măcar să fiu actriță, exista o întrebare, când erai model și te aflai în străinătate: „Vrei să fii actriță?”. Le ziceam că nu. Cumva, părea că orice model își dorea să fie actriță. Eu nu mi-am dorit să fiu actriță. Am jucat mici roluri în reclame, dar până aici. Nu am simțit nevoia. (n.r. să fie în televiziune)”, a spus Valentina Pelinel pentru Ego.ro.