Neti Sandu a realizat horoscopul pe 2022. Marele Benefic al Zodiacului aduce veşti bune, dar atenţie la Mercur retograd. Previziuni complete

Neti Sandu, renumitul astrolog al știrilor Pro TV, a consultat astrele și a aflat care sunt previziunile detaliate pentru anul următor pentru toate cele 12 zodii.

02 dec. 2021, 09:36
Neti Sandu a realizat horoscopul pe 2022. Marele Benefic al Zodiacului aduce veşti bune, dar atenţie la Mercur retograd. Previziuni complete

Neti Sandu anunţă că, în 2022, Jupiter se mută în zodia Pești.  Și asta nu este singura schimbare de care avem parte din ianuarie încolo. Multe lucruri bune și frumoase se pot întâmpla. De asemenea, Neti Sandu mai anunță că semnele zodiacale lucrează din plin și se deschid noi drumuri, dovadă că reușesc să lucreze la un alt destin, complet diferit de cel de până acum. „Se mai pot întâmpla și lucruri bune, pentru că se mai grupează și în mod favorabil. Sunt zile în care toate sunt puse cu mâna și, într-o clipă ca asta poți să rezolvi foarte multe lucruri și să dai uitării toate supărările, nereușitele și blocajele.

Sunt niște punți care se fac, dar cu cât lucrezi mai mult cu tine și faci exerciții de interiorizare, cu atât mai mult simți când vine un astfel de moment. Într-o astfel de zi, dacă noi creăm alte trasee, ne facem alt destin. E foarte greu să te ții de asta, să duci totul către pozitiv, să nu aluneci spre negativ. Asta e constatarea mea”, mai spune astrologul Neti Sandu.

„O să fie un an delicat pentru că, pe de-o parte Jupiter se mută în zodia Peștilor și, într-adevăr, ne dă o hipersensibilitate și o tendință de a cultiva foarte mult și frumosul, și interiorul, spiritualul, emoționalul.

Pe de altă parte, rămânem cu Saturn în Vărsător care ne cam taie aripile. Poate că faptul că Jupiter ajunge și în Berbec să ne dea impulsul de a începe, în forță, lucruri noi, de a o lua de la început, cu dreptul”, a dezvăluit Neti Sandu pentru tvmania.ro.

Astrologul de la Pro TV a scos la iveală și care sunt zodiile favorizate în anul ce vine. Ele sunt marcate de Planeta Jupiter care reprezintă Marele Benefic al Zodiacului.

Concret, Jupiter este o planetă care vine o dată la 12 ani într-un nativ, de aici și schimbările absolut necesare legat de partea profesională și cea personală.

Al treilea patron al Peștilor și cea mai importantă plantetă, Jupiter este bancherul întregului horoscop. Așadar, o dată la 12 ani se dă un fel de examen și se face un check-in.

Vibrația numerologică a anului 2022, conform astrologului Neti Sandu

Păstrând aceeași notă, Ntei Sandu a vorbit și despre vibrația numerologică a anului următor. Potrivit astrologului este vorba de o multiplicare. Cifra 2 poate fi bună de pereche și stă în natura zodiei Taur.

„După aceea, mai avem încă un 2 – asta înseamnă că lucrurile care se pot face anul viitor se pot dubla – dar trebuie să ținem cont că și în bine, și în rău pentru că Jupiter și Mercur vor retrograda.

Horoscop 2022. Va fi ca o nebuloasă pentru zodii. Conjuncţia Jupiter-Neptun rămâne influentă până în 2035
Nu trebuie să uităm că noi începem anul, luna ianuarie, cu Mercur și Venus retrograde – 2 indicatori financiari, dar și de natură emoțională și de comunicare – e ca un început de an cu frâna de mână trasă și noi trebuie să facem efort să perfectăm comunicarea cu celălalt.

Dacă o luăm simplu, că e un an de natura lui 2, atunci înțelegem că trebuie să învățăm să trăim cu celălalt, să-i lăsăm loc și celuilalt, să nu-l sufocăm. Pe de altă parte, pentru că sunt 222 – aflăm că putem rezolva în colectivitate, trebuie să învățăm să colaborăm în masă.

HOROSCOP 2022 cu Cristina Demetrescu. Toate zodiile vor fi lovite financiar anul viitor. Karma duce probleme nerezolvate din 2021
Într-un fel ni se spune că puterea e la noi, pe de altă parte, noi trebuie să învățăm să facem corp comun”, a mai adăugat Neti Sandu, mai arată sursa citată mai sus.

Cine este Neti Sandu

Pe Neti Sandu o cunoaște toată lumea, însă multe detalii despre ea, cum ar fi vârstă, stare civilă ori familie, sunt mai puțin cunoscute. Îndrăgita prezentatoare a horoscopului apare de peste 25 de ani la Pro TV, fiind una dintre vedetele fidele ale postului. Cu toate acestea, „horoscopista” este o fire foarte discretă și nu prea acceptă să vorbească despre viața personală.  

25 noiembrie e data de naștere a îndrăgitei vedete TV. Dar care e anul de naștere? Ei bine, pe 25 noiembrie 1958, în urmă cu 63 de ani, așadar, s-au aliniat planetele și a apărut pe lume Neti. Și-ar fi dorit să aibă copii, dar nu a fost să fie pentru ea. Întâi a avut o relație care a început în clasa a XI-a și care s-a terminat după opt ani. „A fost destul de constructivă relaţia, dar eram prea mici şi nu înţelegeam nimic, ne jucam. Îmi plăcea că era imprevizibil.”, a declarat vedeta în emisiunea Andreei Esca, de la Europa FM. A avut și o căsnicie, la 24 de ani, dar s-a terminat rapid, după numai doi ani.

 Însă, chiar dacă prezintă horoscopul de-o viață, Neti s-a ocupat de cu totul altceva înainte de a ajunge în televiziune. Astfel, timp de 18 ani, până în 1995, vedeta Pro TV a lucrat ca bibliotecară într-un institut de proiectări și arhitectură. Cât despre aventura în lumea televiziunii, Neti Sandu a debutat la Pro TV alături de Florin Călinescu, în matinalul „Ora 7, Bună dimineața”.