Neurologul Constantin Dulcan atrage atenția: ”Evită să folosești aceste cuvinte! Te programează negativ!

Dumitru Constantin Dulcan deține foarte multe secrete ale vieții, pe care din când în când le împărtășește cu românii.

02 mart. 2022, 21:09
Neurologul Constantin Dulcan atrage atenția: ”Evită să folosești aceste cuvinte! Te programează negativ!

Neurologul Constantin Dulcan atrage atenția. Acesta trage un semnal de alarmî cu privire la gândurile pe care le avem. Ne spune să fim atenți ce cuvinte folosim sau cum ne exprimăm pentru că astfel ne programăm negativ.

Neurologul Constantin Dulcan atrage atenția: ”Evită să folosești aceste cuvinte! Te programează negativ!

”Nu uitați, toate cuvintele pe care le aveți în minte ne programează. Dacă noi mereu spunem că îmbătrânim, atunci chiar îmbătrânim. Pentru că îi dăm creierului acest program. Sunt cuvinte pe care trebuie să le scoatem din dicționar: îmbătrânire, îndoială, cuvântul “nu”, toate acestea ne programează pe negativ”, a explicat prof. Constantin Dulcan.

Neurologul atrage atenția și asupra posturii noastre. Nu este deloc în regulă să stăm cocoșați, așa cum nu este bine să muncim fără pauze. Creiereul are nevoie de relaxare în mijlocul fiecărei zile. Doar așa va da randament maxim. neurologului, e extrem de important și să avem un moment de relaxare la mijlocul fiecărei zile.

Citește și: Afirmaţii controversate ale unui reputat neurolog! Compară religia cu o boală mintală: „Crearea lumii în șapte zile și virgina care naște că sunt povești care au legătură cu schizofrenia”
”Este extrem de important să ne refacem la jumătatea unei zile cel puțin această energie. Este greu să înveți pe toată lumea să se relaxeze, dar simplul fapt că poți să stai o jumătate de oră, fie într-un fotoliu cât mai comod, fie culcat pe spate, neîncercând să te gândești la nimic, decât să îți golești mintea. Dacă vei face asta, zi de zi, vei vedea că ajungi să respiri alt ritm, care este unul natural impus de propriul corp. Ritmul firesc este altul decât cel 2/4 pe care-l citim în cărți. Fiecare dintre noi are altă capacitate respiratorie. Veți vedea că respirația profundă este o respirație care te încarcă cu energie. Acest lucru este extrem de important pentru sănătatea noastră. Această pauză aparent banală schimbă creierul enorm de mult.” , spune medicul.

Citește și: Rugăciunea pe care reputatul neurolog Constantin Dulcan o spune ca să scape de necazuri: „Arsenie Boca ne sfătuia ca, la necaz, să spunem de şapte ori această rugăciune”