Tzancă Uraganu s-a întors la fosta soție. Răzbunarea amantei a fost radicală VIDEO

Tzancă Uraganu s-a întors la fosta soție, Lambada, pentru a celebra ziua de naștere a fiicei lor, Anais. Amanta manelistului l-a șters din viața ei.

04 iun. 2021, 14:55
Tzancă Uraganu s-a întors la fosta soție. Răzbunarea amantei a fost radicală VIDEO

Tzancă Uraganu s-a reîntors la fosta soție, Lambada, pentru a celebra ziua de naștere a fiicei lor Anais. Celebrul manelist a organizat o petrecere extravagantă pentru fetiță lui, i-a cumpărat acesteia un tort impresionant. La petrecere au luat parte mai mulți invitați, iar imaginile au făcut senzație pe social-media.

Viața sentimentală a lui Tzancă Uraganu este una extrem de complicată și implică mai multe prezențe feminine. Cântărețul de manele s-a despărțit recent de ultima sa soție, Mădălina Miu, un divorț care s-a încheiat cu scandal pentru cei doi foști parteneri. Artistul nu a petrecut foarte mult timp singur și a început o relație cu exotica Myramar.

Tzancă Uraganu a primit răzbunarea din partea amantei

Se pare că nici idila cu senzuala brunetă nu a durat foarte mult, pentru că artistul s-a afișat alături de prima lui soție, Lambada. Cei doi păreau o familie fericită în timp ce sărbătoreau ziua de naștere a fiicei lor.

Filmulețul de pe Tik-Tok a avut parte de multe aprecieri și mesaje din partea fanilor, cu toate acestea singura care nu a apreciat această situație, a fost Myramar. Bruneta trăia o frumoasă poveste de dragoste cu Tzancă Uraganu, până când a văzut că acesta s-a întors de fapt la familie.

Pentru a se răzbuna, Myramar a luat decizia radicală de a șterge orice urmă a relației sale cu Tzancă Uraganu de pe Tik-Tok, astfel că bruneta a renunțat la toate pozele cu fostul ei iubit.

@tzzzancauraganuLa mulți ani uraganița mea ❤️❤️❤️♬ sunet original – Tzancă Uraganu