Nici câinii nu mai sunt ce au fost odată! Iată ce i-a făcut un patruped unui hoț de biciclete

Câinele este fără doar și poate prietenul omului, însă un câine din rasa golden retriever, din California, a dus această prietenie la extrem și s-a jucat cu hoțul care a venit să îi fure bicicletele stăpânului său.

07 aug. 2023, 13:12
Nici câinii nu mai sunt ce au fost odată! Iată ce i-a făcut un patruped unui hoț de biciclete
Nici câinii nu mai sunt ce au fost odată!

Nici câinii nu mai sunt ce au fost odată! De regulă, oamenii țin pe lângă casă un câine pentru a le proteja bunurile, însă nu este și cazul unui golden retriever, din California, care în loc să aibă grijă de patrimoniul stăpânilor săi s-a jucat și îmbrățișat cu un hoț.

Citește și Bărbat ucis de un câine din rasa Amstaff. A fost mușcat de gât când voia să-l hrănească

Nici câinii nu mai sunt ce au fost odată!

Hoțul a mers în garajul plin de biciclete și fix în momentul în care încerca să sustragă ceva, a venit câinele care în loc să îl pună pe fugă a început să se joace cu el.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în garaj se vede cum hoțul se oprește din furat și mângâie patrupedul care pare extrem de fericit de întâlnire.

„Ești atât de tare. Ești cel mai tare câine pe care l-am cunoscut vreodată. Și eu te iubesc. Ești un dulce”, i-a spus bărbatul patrupedului.

„Într-o întorsătură destul de ciudată a evenimentelor, în timp ce suspectul era pe cale să fugă, s-a oprit pentru a mângâia câinele din gospodărie care intrase în garaj”, a anunțat Departamentul de Poliție din San Diego, care a cerut ajutor pentru depistarea câinelui.

După momentul de tandrețe, hoțul și-a reluat liniștit activitatea și a furat o bicicletă Electra cu 3 viteze din 2019, care are un cost estimat de 1.300 de dolari.

Un bărbat nevăzător, refuzat de doi șoferi Uber, în București

Uber este bun de plată după ce un clujean a dat compania în judecată. Bărbatul este nevazător pentru a se putea descurca este mereu însoțit de un câine – ghid. Acest lucru nu a fost pe placul șoferilor de Uber care i-au anulat cursele.

Tribunalul București i-a dat câștig de cauză vineri clujeanului Vasile Cristea contra Uber și a dispus plata cheltuielilor de judecată, peste 6.000 de lei, în favoarea reclamantului, plus 10.000 de lei daune morale, potrivit Gandul. Bărbatul este nevăzător și este mereu însoțit de un câine – ghid. Anul trecut a venit în Capitală la o rudă și doi șoferi de Uber au refuzat să-l transporte pentru că era însoșit de câinele său.

”Anul trecut am fost la București, în 9 iulie, înainte cu o zi am plecat din Herăstrău cu Uberul și cine era nu a vrut să mă ia cu câinele decât dacă vine în portbagaj, am acceptat pentru că era o mașină combi”, spune el pentru actualdecluj.ro. ”A doua zi când am făcut comanda eram pregătit. Am coborât din bloc, a venit primul Uber, m-a văzut cu câinele și a trecut în față. A oprit mai în față și când s-a dus la el frate-meu a spus că a anulat comanda că ne aștepta demult, ”am anulat comanda că nu ați venit”. La al doilea șofer am spus ”mergeți voi cu bagajele și eu rămân în spate cu câinele. Au urcat bagajele, șoferul zice ”ăsta e câine mare, îmi face mașina varză”. ”E câine ghid”. ”Nu mă interesează, eu nu sunt sclavul dvs. Eu iau pe cine vreau”.

Am dat bagajele jos. Lângă noi era un bărbat în scaun rulant cu soția și au zis și ei că pățesc și ei la fel, și că dacă e nevoie de martori vin la proces. Am făcut a treia comandă, șoferul a acceptat pentru că și mama lui e în scaun rulant și a spus că și ea pățește la fel. Zice ”eu știu ce înseamnă asta, că și mama a pățit”, și ne-a dus la destinație”, a povestit clujeanul nevăzător, care a dat Uber în judecată și a cerut daune de 500.000 de lei.

Citește și Lecție de devotament din partea unui câine. Patrupedul nu se desprinde de câteva zile de mormântul stăpânului său, în Satu Mare