Nici gratiile nu îl opresc pe Bebino! Interlopul își arată „bărbăția” chiar și din penitenciar

Membrul Clanului Sportivilor, Bebino, uită că se află în spatele gratiilor și se comportă de parcă ar fi în libertate. Interlopul este în posesia unui telefon mobil, pe care îl folosește pentru a se lăuda cu cei 60 de cm de mușchi și pentru a transmite amenințări „vrăjmașilor”.

07 feb. 2023, 11:19
Nici gratiile nu îl opresc pe Bebino! Interlopul își arată „bărbăția” chiar și din penitenciar
Bebino încalcă legea și din închisoare

Cu toate că se află în spatele gratiilor, interlopul Bebino se poartă de parcă ar fi în libertate. Acesta se află în penitenciar, dar se pare ca are are parte de foarte multe avantaje, de exemplu faptul că este în posesia unui telefon mobil. Cancan.ro a intrat în posesia unui videoclip care îl surprinde pe interlor „în toată forța”, iar pe lângă faptul că își arată muschii pe cameră, acesta își și amenință dușmanii.

Citește și: Interlopul Bebino, dus la audieri şi reținut într-un nou dosar de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Liderul Clanului Sportivilor a ajuns în spatele gratiilor pentru proxenetism și nerespectare regimului armelor și munițiilor și, cu toate că este încarcerat în regim închis acesta a reușit să pună mâna pe un telefon mobil. În timp ce este filmat de unul dintre colegii de celulă din Penitenciarul Slobozia, Bebino își expune cu mândrie bicepsul și își măsoară „brandul”, ajungând rapid la concluzia că este vorba de 60 de cm de mușchi. Totuși nu mușchii sunt cei care ar putea să îl bage în belele, ci faptul că deține în mod ilegal un telefon mobil și, mai mult, își amenință vrăjmașii.

Bebino încalcă legea și din închisoare

Conform legii, „lecțiile de șmecherie” predate de Bebino sunt ilegale, iar persoanele care încalcă regulile riscă să fie sancționate, fie cu o amendă, fie cu o pedeapsă cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani (conform Legii nr. 254/2013 privind executarea pedepselor şi a măsurilor privative de libertate dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal).

Conform surselor, Bebino colaborează constant cu polițiștii, dând informații despre foștii tovarăși din libertate. Pe lângă aceștia, care cu siguranță nu sunt prea fericiți de faptul că au fost pârâți de prietenul lor, lista de „dușmani” se extinde în fiecare zi din cauza amenințărilor trimise de Bebino.

Legislația prevede faptul că deținuții pot avea dreptul la convorbiri telefonice, în funcție de regimul de executare (deschis, semideschis şi închis), care pot fi efecuate la sectorul de deținere. Totodată, tot în funcție de regim, aceștia pot beneficia de dreptul la comunicare online, însă pot face acest lucru într-un mediu controlat și într-un spațiu special amenajat. Mai mult, pentru a beneficia de acest drept este necesară aprobarea directorului.

Așadar, legea NU prevede ca un deținut, aflat în regim închis, precum în cazul lui Bebino, să poată avea acces la telefonul mobil în celulă. Pentru că, potrivit regulamentului de aplicare a Legii nr. 254/2013, este interzisă primirea, cumpărarea, păstrarea sau utilizarea de către persoanele încarcerate a dispozitivelor electronice. Cei care introduc asemenea obiecte fie primesc o amendă între 100 și 500 de lei, fie o pedeapsă cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Mai multe imagini AICI.

Citește și: Bebino, interlopul „măcelărit” cu săbiile, susţine că s-a îmbolnăvit după gratii. A fost eliberat şi este cercetat sub control judiciar!