Interlopul Bebino, dus la audieri şi reținut într-un nou dosar de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Interlopul Bebino a fost săltat de polițiști și dus la audieri pentru proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. De altfel, liderul clanului Sportivilor este acuzat, printre altele, că și-a șantajat mai mulți rivali pentru a obține astfel supremația în cartier.

06 mai 2022, 09:49
Interlopul Bebino, dus la audieri şi reținut într-un nou dosar de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Polițisti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cu sprijinul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, au pus în aplicare 8 mandate de aducere, în Bucuresti și județele Ialomița și Călărași, într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a anunţat vineri Poliţia Capitalei. Printre persoanele conduse la audieri se află și interlopul Bebino, liderul clanului Sportivilor.

Citeşte şi: Bebino, interlopul „măcelărit” cu săbiile, susţine că s-a îmbolnăvit după gratii. A fost eliberat şi este cercetat sub control judiciar

Anchetatorii au precizat că „la finele anului 2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de șantaj, având în vedere faptul că un bărbat, de 29 de ani, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, a postat mai multe mesaje în spațiul on-line, prin care ar fi încercat, prin intimidare și provocarea unor agresiuni, îndepărtarea unor persoane, din cartier”. Potrivit unor surse, bărbatul despre care se vorbeşte în comunicatul Poliţiei este chiar temutul interlop Bebino, liderul clanului Sportivilor.

Potrivit poliţiştilor, Bebino, împreună alte două persoane, un bărbat de 34 de ani și o femeie de 23 de ani, „ar fi înlesnit practicarea prostituției mai multor femei, în București, dar și în județele Sibiu, Hunedoara și Bihor, obținând astfel foloase materiale patrimoniale”. Serviciile sexuale erau oferite contra unor sume cuprinse intre 150 și 400 de lei.

Anchetatorii au reuşit să identifice şi să audieze zeci de clienți.

„Totodată, pe parcursul anchetei, în luna februarie a acestui an, în județul Ialomița, în urma unor verificări, într-un autoturism a fost descoperită, ridicată și ulterior expertizată, o armă de foc, letală, precum și muniția aferentă, probatoriul administrat indicând că această ar aparține bărbatului de 29 de ani.

În vederea completării materialului probator, au fost puse în aplicare 8 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la audieri”, a mai precizat Poliţia Capitalei.

Patru persoane – trei bărbați, de 29, 34 și 27 de ani și femeia de 23 de ani – au fost reţinute.

Citeşte şi: Liderul Clanului Sportivilor a fost ARESTAT. Bebino, săltat de mascaţi în pijamale de la o clinică estetică

La începutul anului 2020, Bebino a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu o sabie într-o confruntare între clanuri.


loading...
Partenerii noștri