Nick Kyrgios și-a lăsat iubita ”singură în New York, la 4 dimineața, fără portofel”. Cu cine a plecat tenismenul

Nick Kyrgios și-a lăsat iubita ”singură în New York, la 4 dimineața, fără portofel”. Jucătorul de tenis clasat pe locul 93 în ierarhia ATP a atras în atenția în ultimii ani mai mult prin scandalurile pe care le-a avut cu iubitele sale.

02 dec. 2021, 21:34
Nick Kyrgios și-a lăsat iubita ”singură în New York, la 4 dimineața, fără portofel”. Cu cine a plecat tenismenul
Nick Kyrgios și-a lăsat iubita ”singură în New York"

Nick Kyrgios și-a lăsat iubita ”singură în New York”.  Sportivul australian a avut o relație tumultoasă cu Chiara Passari, de care s-a despărţit în luna octombrie.

Deși au trecut două luni de când s-au separat, atacurile lor continuă. Pe contul de Instagram, la Instastory, Chiara Passari a publicat mai multe schimburi de mesaje aprinse între ea și Nick Kyrgios.

Citeşte şi: Carantină la Australian Open. Iubita unui tenismen s-a plâns că trebuie să se spele singură pe cap

Nick Kyrgios și-a lăsat iubita ”singură în New York”

Doar să văd aduc aminte ce om de nimic este”, a specificat tânăra. În a doua postare, Chiara a publicat mesajele dintre Nick Kyrgios și Mary Vitinaros, un model american, cu care australianul ar fi înșelat-o, anunță AS.com, citat de Digisport.ro.

Trimitea astfel de mesaje altor fete când era în oraș, pentru a se putea duce la ele, în timp ce iubita lui îl aștepta acasă”, a scris Chiara Passari.

La scurt timp, a venit și cu a treia postare, care conținea o altă ceartă cu Nick Kyrgios, care a avut loc când cei doi se aflau la New York. Chiara Passari și-a reamintit de momentul în care Nick Kyrgios a lăsat-o singură în New York și a plecat împreună cu o fostă iubită.

Nu pot uita momentul în care m-a lăsat în mijlocul orașului New York, la 4 dimineața, mi-a luat telefonul și portofelul, a urcat într-o mașină unde era o fostă iubită de-ale lui și au plecat la club.

Am fost abandonată, la propriu. Apoi a spus că n-a știut că avea toate lucrurile mele la el”, a mai scris Chiara Passari.


loading...