Teo Trandafir a dezvăluit secretul siluetei sale! Ce ar trebui să facă femeile pentru a menține aceeași greutate

Teo Trandafir a mărturisit secretul cu care reușește să se mențină la aceeași greutate de multă vreme. Prezentatoarea ”Teo Show” le-a transmis femeilor singura regulă pentru o siluetă ideală!

11 ian. 2024, 09:06
Teo Trandafir a dezvăluit secretul siluetei sale! Ce ar trebui să facă femeile pentru a menține aceeași greutate

Teo Trandafir a dezvăluit secretul cu care reușește să se mențină la aceeași greutate de ani buni!

Citește și Teo Trandafir se întoarce în fața camerelor. Mircea Badea va fi primul ei invitat. „O să fim împreună din nou, cum știm noi”

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. Vedeta încearcă să aibă grijă de sănătatea ei cât de mult poate, astfel că, ține cont de anumite lucruri în fiecare zi.

”Fac mișcare și respect orele de odihnă”

„Părerea mea este că rutina este un lucru care te omoară și încerc zilnic să strecor activități diferite pentru a rupe monotonia. Sunt lucruri pe care le fac cu sfințenie în fiecare zi, cum ar fi să iau micul dejun și apoi să beau o cantitate impresionantă de apă.Dar încerc zilnic să am alte preocupări, mă uit la diverse materiale, citesc, ascult muzică, podcasturi, scriu. Creez un dinamism prin diversificarea activităților care „rup” rutina și mă mențin alertă pe întreg parcursul zilei”,

a spus Teo Trandafir, în exclusivitate, pentru Ciao.ro

Citește și Ce face Teo Trandafir după ce a fost dată afară de la Kanal D. Ce emisiune prezintă și unde

Întrebată cum reușește să nu se mai îngrașe și care este secretul dietei sale, îndrăgita prezentatoare a spus „Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una”.