Nico, reinfectată cu Covid-19: „Prima oară a fost mai greu, am stat numai în pat”

Nico a fost reinfectată cu Covid-19. Artista se afla acasă, când a început să se simtă din ce în ce mai rău. După ce şi-a făcut câteva teste, iar rezultatele au ieşit negative, a luat decizia de a merge la spital, pentru a face un test PCR. Acolo i s-a confirmat că are din nou Covid.

11 ian. 2022, 23:16
Nico, reinfectată cu Covid-19: „Prima oară a fost mai greu, am stat numai în pat”
Nico, reinfectată cu Covid-19

Nico, reinfectată cu Covid-19. A fost nevoită să-și anuleze angajamentele profesionale și, până pe 6 ianuarie, s-a aflat în izolare. Din fericire, de aceasta dată s-a simţit destul de bine, faţă de prima oară, când a stat numai în pat.

Nico, reinfectată cu Covid-19

A fost foarte bine pentru mine, având în vedere că am avut și anul trecut COVID. Eram acasă de o săptămână și ceva. Am avut amețeală, dureri de cap, cam astea au fost simptomele și temperatură într-una din zile. Și dacă am văzut că nu trece, am zis hai să vedem ce e. Mi-am făcut acasă 3 teste, toate negative.

Simțeam, totuși, că ceva nu e în regulă și m-am dus la spitalul din Ploiești, mi-am făcut test PCR și așa am depistat că sunt pozitivă. Acasă toate testele mi-au ieșit negative. În momentul acela am sunat doctorul, mi-a dat tratamentul de COVID și a fost foarte ok.

Primele zile au fost puțin mai grele, dar dup-aia stare de oboseală… A fost mult mai ușor la mine față de anul trecut. Am putut face mâncare. Data trecută, în decembrie 2020, n-am putut să fac nimic, absolut nimic. Am stat numai în pat două săptămâni. A fost mult mai greu. Acum a fost o stare mult mai ușoară.

Eu port mască întotdeauna. Îmbrățișările și toate astea s-au dus, îți e și teamă. Până la urmă trebuie să fii precaut și să ai grijă. În momentul în care te duci undeva, să știi clar cu cine vorbești, dacă e sau nu vaccinat, dacă a trecut prin boală.

Eu sunt și un om mai retras, dar iată că anul ăsta nu m-a ferit. La cât am ieșit eu pe post și la teatru, mi-era și teamă la un moment dat, dar am zis că asta e, până la urmă trebuie s-o facem”, a declarat artista pentru Fanatik.ro.

Citeşte şi: Toată lumea ştie cum arată fiica lui Nico, dar puţini ştiu cine este soţul artistei

Nico își dorește ca în 2022 situația să se schimbe în bine şi să îşi reia spectacolele. „Stau liniștită pentru că acum, dacă am trecut și prin boală, cu siguranță o să fiu imunizată. Deocamdată așteptăm noile reglementări. Nu avem de unde să știm ce se va întâmpla în principal, dar mă bucur că avem ce face, avem activitate și nu ne mai gândim la altceva.

Lucrez la teatru, avem concerte în fiecare weekend și sperăm să fie din ce în ce mai bine, să avem voie să funcționăm din nou la capacitate maximă. Asta îmi doresc din suflet anul acesta, să se ajună la normalitate. Este singurul lucru pentru care ne rugăm acum la Dumnezeu, să fie bine”, a mai spus cântăreața pentru sursa menționată.