Cântăreața Nico, victima hackerilor după ce i-au spart contul de Instagram: „Mi-au cerut 500 de euro să-mi recuperez contul”

Cântăreața Nico, victima hackerilor după ce i-au spart contul de Instagram. Mai multe vedete de la noi au rămas, de-a lungul timpului, fără conturile de socializare, după ce le-au fost blocate de hackeri. Mai mult, aceștia le-au șantajat pentru a le putea recupera.

03 apr. 2024, 23:43
Cântăreața Nico, victima hackerilor după ce i-au spart contul de Instagram: „Mi-au cerut 500 de euro să-mi recuperez contul”
Cântăreața Nico, victima hackerilor

Cântăreața Nico, victima hackerilor. Artista era urmărită de 100.000 de persoane, însă în urmă cu un an, pagina de Instagram i-a fost furată și ulterior o persoană i-a a dat mesaj pentru a-și putea recupera contul, contra unei sume de 500 de euro.

Citește și: Cântăreața Nico primit cel mai frumos cadou! Fiica ei, Alexandra, a născut un băiețel: „Mă topesc toată când îl văd!”

Cântăreața Nico, victima hackerilor

Vreau să vă povestesc ceva! Acum un an de zile am primit un mesaj. Eu habar nu aveam că mi-a fost furat Instagramul, dar am primit un mesaj ‘Vezi că nu-ți cer foarte mult, îți cer o sumă modică așa, de 500 de euro era vorba, ca să-ți iei înapoi Instagramul’.

Mă uit în Instagram, Instagram la revedere. Am întrebat ce să fac, l-am întrebat pe al meu, pe fata mea, dar mă întrebam și cum a intrat pe WhatsApp, de unde până unde avea numărul meu de telefon. L-am blocat după aceea, că mi-a fost și frică că poate îmi intră pe conturi. Chiar mi-a fost teamă”, a mărturisit Nico pe TikTok.

Fiica și soțul acesteia au sfătuit-o să nu dea suma de bani cerută pentru recuperarea contului, căci nu are nicio garanție. „Bărbatul și fiica mea mi-au spus că în momentul în care îi dau banii, ce garanție am că-mi dă înapoi Instagramul, că poate vine și îmi mai cere. Normal că am rămas așa, fără Instagram. Mi-am făcut alt profil. Mă tot întreabă lumea de ce am foarte puțini urmăritori.

Eu aveam o sută de mii de urmăritori și nu am cum să-i fac înapoi și nici nu-mi place să fac alte chestii, e firesc. Asta ca răspuns pentru cei care m-au întrebat! Mi-a fost furat contul și nu l-am luat înapoi. Habar nu am dacă mai există acel profil. Eu sunt bine și sper ca și voi să aveți grijă și să nu pățiți ce am pățit eu, că se mai întâmplă, mai sunt și oameni răi”, a mai spus cântăreața.