Nico, încă o vedetă testată şi izolată din cauza coronavirusului. Artista a intrat în contact cu Andrei Ştefănescu

Nico se vede şi ea afectată de cazul vedetelor depistate cu coronavirus, din cauză că a fost în contact cu Andrei de la Alb Negru. Artista se află acum în izolare, pentru două săptămâni, şi-a făcut şi testul să vadă dacă este sau nu bolnavă.

RomaniaTV.net
26 iun. 2020, 08:21

Suntem bine, suntem izolaţi de marţi, pe 29 ieşim din izolare şi ne-am cam plictisit, pentru că am stat aproape trei luni de zile. Eu spun că ajung (n.r. râde). Am făcut testul de coronavirus şi este negativ, dar aşa este legea, tot trebuie să stau în izolare. Iniţial, nu trebuia să fac testul, dar l-am făcut pentru că aveam spectacol duminică şi am decis să îl fac, să fim în siguranţă.

Nici cu fiica mea nu m-am văzut în perioada asta, asta e, ne vedem după 29 iunie, vorbim la telefon zilnic, la fel şi cu mama. Ea a fost foarte îngrijorată, i-a fost chiar teamă, dar totul este ok, suntem în siguranţă. Este un moment când te întrebi dacă nu ai făcut bine ceva, deşi întotdeauna am păstrat distanţa, am la mine tot felul de dezinfectanţi, mi-am pus masca înainte să intru în platou, toate astea le fac„, a declarat Nico în emisiunea „La Măruţă”.

Mărturii cutremurătoare din Spitalul Militar de la Ana Aslan. Pacienţii îi sună pe medici noaptea doar ca să-i audă

Ce a făcut Alina Puşcaş, după ce a fost vindecată de coronavirus şi a plecat din spital

Alinei Puşcaş s-a vindecat de coronavirus şi a plecat din spital. Vedeta a ajuns acasă, la familie, unde abia aştepta reîntâlnirea cu cei dragi, după aproape cinci zile în care a fost internată.


loading...
Partenerii noștri