Nicolae Botgros e infectat cu noul coronavirus. Dirijorul e internat în stare gravă

Dirijorul Nicolae Botgros a fost diagnosticat cu noul coronavirus (COVID-19) şi a fost internat de urgenţă la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău. Din cauza complicaţiilor, starea artistului este gravă, scrie Cotidianul.md.

RomaniaTV.net
27 oct. 2020, 20:14
Nicolae Botgros e infectat cu noul coronavirus. Dirijorul e internat în stare gravă

Corneliu Botgros, fiul lui Nicolae Botgros, a mărturisit că tatăl său este în stare gravă, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Nicolae Botgros şi mai mulţi artişti din orchestra sa au coronavirus

De asemenea, fiul artistului a explicat că mai mulţi artişti din orchestră au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Corneliu Botgros a spus că nu are detalii despre starea acestora deoarece sunt izolaţi în spital, fără să aibă acces la telefoane, notează Cotidianul.md.

Cine este Nicolae Botgros

Nicolae Botgros are 65 de ani şi s-a născut în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul. Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii” a fost fondată în anul 1970, în cadrul Filamornicii de Stat de către interpretul Nicolae Sulac. Datorită calităţilor sale de violonist, Nicolae Botgros a fost numit opt ani mai târziu conducător al Orchestrei Populare „Lăutarii”.

Coronavirus în Republica Moldova

Alte 649 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate marți, 27 octombrie, în Republica Moldova. Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 72.460 cazuri.

Ministerul Sănătății din Republica Moldova a anunţat că, în ultimele 24 de ore, alte 10 persoane infectate cu COVID-19 au murit din cauza complicațiilor. Astfel, bilanțul se ridică la 1.710 victime.

Ludovic Orban o contrazice pe Raluca Turcan privind închiderea mall-urilor. „Nu cunosc aceste declaraţii”